MAM DYLEMAT !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Byłem dziś w sklepi u "Pana Kazia" i powiedział mi , że nie widział takigo fiata 127 jak mój i że to jest Seat chyba rodzaju "Fura" czy coś taiego.

Sam nie wiem co o tym myśleć ale w dowodzie jest , że to fiat 127 sprowadzony z francji w 1994r.
Jak ktoś wie to niech mi pomoże.]

Takie były 127 i seaty Fura, to się zgadza...możliwe, że to jakiś szczepik, albo cuś....ale 127 zdecydowanie ładniejszy, więc skoro masz w dowodzie 127, to rób na 127
To w zasadzie te same auta, tylko różniły się małymi szczegółami.
Pozdrawiam

A wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że to jest 127, bo Fury miały inne przednie lampy, grill, maske.
Nie wiem jak to z tyłu wygląda, bo nie ma fotki, ale jeśli tylne światła są takie jak w innych 127 mkI, to jest to 127
Zamotałem, ale wyjaśniłem

Cytat:
2005-03-15 14:18:37, Wujek-Kajtek pisze:
A wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że to jest 127, bo Fury miały inne przednie lampy, grill, maske. Nie wiem jak to z tyłu wygląda, bo nie ma fotki, ale jeśli tylne światła są takie jak w innych 127 mkI, to jest to 127 Zamotałem, ale wyjaśniłem

jesli chodzi o SEATa Fure w budzie mk3, to byly dwa rodzaje:

co do mk1 to w sumie nie wiem jak jest, jak znajde czas to poszukam fotkow

Jedno moge rzec byly i Fiaty 127 i Seaty Fura/127

strony gazet z seatem 127
>>>>>KLIK<<<<<

[ wiadomość edytowana przez: _dOMAN dnia 2005-03-16 09:05:16 ]

No ten drugi, to autentycznie 127 z innym znaczkiem

Powiem tak: JA TU NIE WIDZE ZADNEJ RÓŻNICY!!!!

....moze sie myle ale wg mnie FIAT i SEAT to to samo w calej okazalosci!!
....a to ze w mk3 zmienili atrape to nie powod zeby od razu mowic ze jest inny... szczerze mowiac bardziej mi sie podoba seat 127/fura...ze zmienionym grillem, jakos tak delikatniej, mniej ordynarnie

Wg mnie to roznic a w mk1 tkwi w znaczku ktory jest inny....

ZOBACZCIE SAMI:

SEAT 127 mk1(przód)

SEAT 127 mk1 (tył)

PRZECIEZ TO TO SAMO!!!!!!!!!!

127 w wersji 4 drzwiowej byl produkowany przez Seata w Hiszpanii. Na roznych rynkach sprzedawany w zaleznosci od preferencji klientow albo pod nazwa Fiat albo Seat. Tak jak maluchy robione w Polsce szly na zachod pod nazwa FIAT a nie FSM
BTW...Seat robil je poczynajac od wersji MK I tak wiec podejrzewam,ze masz SEATa. U mnie na osiedlu stoi taki sam, ma znaczki Fiata,ale to seat,bo tam ma napisane na tabliczkach znamionowych.chcialem go kiedys lykac,ale wlasciciel zada chorych pieniedzy,a auto to ruina