Ocencie mojego 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc postanowilem sie pochwalic swoim maluszkiem i poddac go waszej ocenie. Wiem ze moze dla niektorych to zwykly malec ale dzis zalozylem mu felusie i chce wiedziec czy ludzia sie podoba. Dzieki za opinie ite pozytywne i negatywne. Fotki oczywiscie w profilu malo na nich widac Wiec jak ktos chce to moge mu wyslac fotki i mozna je umiescic tutaj w wiekrzej rozdzielczosci. Srodeczkiem sie nie chwale bo nie ma czym.

bardzo ladny maluszek. felgi sa git. tylko troche trzeba obnizyc

Bardzoładny... Tylko go obnizyc i nic wiecej nie ruszac i drugi biały migasz na lewa strone zalozyc trzeba bo jak mnie wzrok nie myli to boczne kierunki masz innego koloru

Samo to ze z malca 1980 zrobiony jest elegant zasluguje na pochwale, normalnie caly czas myslalem ze to elegant a tu patrze w profil 1980. Brawo

Mi tez sie podoba Podr.

Fajna gablotka z tego rocznika co moja ,a ja myślałem najpierw że to oryginalny el .
POZDRO dla wshytkich fiatmaniaków.

Mi też się podoba i również dałem się nabrać, że to nowy elegancik... Ładnie utrzymany, spoko felasie, tylko jeszcze rzucić go kilka centymetrów w stronę ziemi i będzie super.
Pozdrawiam

Bardzo ladny maluszek..felgi sa w sam raz..pasuja do samochodu zycze wielu pomyslow na tuning autka pozdroowka Mariusz

No łądnie wygląda, lajcik, tak może zostac no i jak przedmówcy powiedzieli "gleba"prosimy,i bedzie loox.
Mam jedno pytanie, mianowicie czy bardzo czujesz że malec jest przymulony i jak dużo,bo to sa troche większe kapciuszki niz seria(bodajże from poldas 13")?

pozdro!

zaryzykowalym stwierdzenie ze to oryginalny el tyle ze ........hmm rocznik 1980 - chyba wiecie o co mi chodzi..... slyszalem juz o takich kombinacjach.....

ale moze fotki o wiekszej rozdzialce pozwola zmienic diagnoze....

pozdrawiam i zycze milej eksploatacji malca

Bardzo ładny maluszek,też myślałem,że to orginalny EL .

Co do MALUSZKA to bardzo ładny, felgi SZUPER !!
- (sam bym takie kcial )

Wyrzucilbym jeszcze przedni ZNACZEK, wstawil CHROM zderzaczki, skombinowal naklejke ABARTH'a, no i wogoole git by byl !!

(a gleby bym nie robil, bo jesli o mnie chodzi to ładne felgi wystarczą, {gleba nie na nasze polskie drogi })

POZDRAWIAM!!

Jak dla mnie spoko tylko niektóre informacje z profilu niepasują mi do fotek, ja widze białe lampy a w profilu pisze coś o ciemnych, nio i jak reszte przedmówców ten rocznik 1980 i kasta wygladająca jak el, ale i tak jest OK.

Hmmm czyli jednak pozbyłes sie rekinów na rzecz alusów - very nice !!!!!

W niedziele ponoc jest jakies spotkanko to zobacze z bliska je

Bardzo ładne autko. Tylne światło czerwone w zderzaku wymień na białe, tak samo jak kierunkowskaz. GLEBA jak najniższa, może klameczki w chromie i ycieraczki w chromie, no i tylny zamek w chromie. Takie detale. Byłoby świetnie. Felgi miłobyłoby spolerować na lustro jak chromik i SUPER.

Mochpomysl gdyb yauto miałomeic chromy to by nei było przebudowy karoserii na eleganta !!!!!
Ale za to kolega lo3ka jest zapalencem klasyków i Pawdopodobnie w koncu wyjedzie jego pomaranczowa 600

Witam
Wszystkie migacze sa biale tylko na fotkach po pomniejszeniu wyglada to jak by to byl pomaranczowy W rzeczeistosci wszystkie sa biale procz przeciwmgielnej ale to tez sie niedlugo zmieni.
@Mochu chromy to nie moj styl Przynajmniej nie w tym malcu.
Co do jazdy na 13 to nie odczulem zadnej zmiany w przyspieszaniu procz pogorszenia komfortu ktory i tak w malcu stoi na najnizszym poziomie.
Gleba - bedzie moze za rok na wiosne bo obiecalem sobie ze w tym roku juz nie wydam kasy na samochod. Ale i tak brak gleby rekompensuja felgi.
@Czuczu nie obiecuje ze jutro bede.
Co do mojego kolegi od 600 to niewiadomo kiedy on wyjedzie. Ale czymam kciuki zeby wyjechal.
Sory ze informacje w profilu sa nieaktualne niektore rzeczy sie w malcu pozmienialy a ja zapomnialem tego zaktualizowac

[ wiadomość edytowana przez: lo3ek dnia 2004-03-20 14:16:33 ]

Felgi bardzo ladne.Jakie opony na nie wlozyles???

Cytat:
2004-03-21 12:51:48, qbis19 pisze:

oponki sa 155/65

Cytat:
2004-03-21 13:04:05, Lo3eK pisze:
Cytat:
2004-03-21 12:51:48, qbis19 pisze:

oponki sa 155/65

jakie sa szerokie te fele cos musiales rzeźbić na przodzie