MotoNews.pl

Podejrzane

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.... przypadkiem wpadłem na dość ciekawe zastrzeżenie na głównej stronie Skody, może nasz moderator Urg chciałby to wykorzystać?

cytuję - "Strona "Wszystko o Škodzie Felicii" jest prywatną własnością Michała Miszewskiego i Kuby Chełmickiego
Nie jest to strona żadnej firmy, w szczególności nie jest to strona firmy Škoda Auto, ani firmy Supermedia - ZPR Express.

Autorzy zapraszają do współpracy wszystkich chcących współtworzyć strony "Wszystko o Škodzie Felicji"

Autorzy strony dziękują firmie Supermedia, za udostępnienie miejsca na stronę, jak również Piotrowi Głasce za wszelką okazaną pomoc w instalacji i tworzeniu strony WWW.
Specjalne podziękowania dla Marcina Słabika za udostępnione
materiały, oraz wszystkich nie wymienionych którzy przyczynili się
do powstania tej strony.
O ile nie podano inaczej wszelkie materiały na tej stronie są utworami autorskimi i jako takie
podlegają ochronie prawnej na podstawie ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach
pokrewnych (Dz. U. z dnia 23 lutego 1994 r.).

UWAGA! Autorzy nie ponoszą ŻADNEJ odpowiedzialności za ewentualne skutki wynikłe z wykorzystania zawartych na tej stronie jak również w kąciku właścicieli porad."

adres:

Skoda Felicja

pozdrawiam

To poza tematem, ale cieszy
Hehehe....
artykuł OBROTOMIERZ DO SKODY FELICJI
Cytuję: "Obrotomierz jest niezbędnym wyposażeniem samochodu z prawdziwego zdarzenia. Marzy o nim wielu kierowców"
hehehe..... Przeczytałem to mojemu Poldolotowi i też się nieźle uśmiał hihihi... A CZY WY,DRODZY KIEROWCY,TEŻ MARZYCIE O OBROTOMIERZU???

oczywiście cytat z w/w stronki

[ wiadomość edytowana przez: Makaveli dnia 2003-02-12 00:05:31 ]

No JASNE, że marzę, tylko Piękna nie, bo mówi ża ma już dawno i wcale ją to nie rajcuje Nowe aluski wolałaby...