Nowa strona o ładzie 2107

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc jestem na etapie budowy strony poswieconej ładzie 2107.Chciałbym wiedzieć czy "Łada klub Polska" wyrazi zgode na zamieszczenie niektórych materiałów pochodzacych ze strony klubowej na tej stronie.Gdyby ktos miał do zaoferowania jakieś fajne materiały w naszym ojczystym jezyku toz wielką checia zamieszcze je.

ja moge wypowiadac sie jedynie w kwestii wizerunku mnie, mojego auta i zdjec mojego autorstwa - i tu masz moja zgode, przy zalozeniu wykorzystania ich na stonie dotyczacej 2107 (zebym pozniej nie ogladal swojego pysia na gejowo.pl )

sorry ja nie z tych co sa homo nie wiadomo stronka dotyczy wyłacznie 2107 a rozbieranych zdjec na masce nie zamieszczam.Postaram sie wgrac na serwer to co juz mam zrobione dla zachety i zapodac linka

[ wiadomość edytowana przez: krzychuk dnia 2005-03-21 00:06:09 ]

Jeśli będzie taka potrzeba,to wyrażam zgodę na publikacje zdjęć mojej ładnej.A jak będzie trzeba to mogę wysłać sporo zdjęć,bo robienie zdjęć dla mojej siódemki to moje hobby,a w profilu mieszczą mi się tylko 4

No tio nic czekamy na efekty pracy kolegi powodzenia

Wszystkie materiały jak mozecie to puscie na maila Krzy_Kam@wp.pl.Jezeli macie cheć zamieszczenia zdjeć swoich samochodów na tej to przysyłajcie wraz z podpisem zeby nikt nie musiał się domyslać czyja to taka fajna furka.Z góry dzieki

Poczatki strony już sie zrobiły podaje linka na strone
http://łada21072.w.interia.pl
Mam nadzieję ze to co już działa spodoba wam się.
Chciałby zrobic odnośnik do strony klubowej bo warto, jezeli moge to dajcie znać.
Potrzebuję historie samochodu łada wiec jezeli ma ktoś z was jakiś artykuł na podstawie którego można by coś stworzy to prosiłbym o podrzucenie.

pieknie, ale adres bez "ł" w lada...
Cytat:
http://lada21072.w.interia.pl

klik klik tutaj'

i juz truje: czemu na dzindybry wyskakuje 2105?????

i jak na razie nic mi sie nie otwiera - 404. Zakladam, ze jeszcze nie zrobiles... ale proponowalbym dac chociaz jakies "ander konstrakszyn".

w sprawie danych najlepiej gadaj z Milym. To zywa encyklopedia.
Ja sluze schematami itp. duperelkami z ksiazki... zreszta - sa (byly?) na stronie klubowej.
[ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2005-03-22 22:49:06 ]

[ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2005-03-22 22:51:58 ]

tyle na razie udało mi sie zrobic.Dlaczego 2105 bo podoba mi sie to zdjecie a nie mogłem znalezć 2107 w tej pozycji mysle ze po swietach stronka bedzie gotowa na zicher

spoko, chyba sie nie obraziles za krytyke, co?

jakie musialoby byc to zdjecie?

Znalazłem na necie 2107 i wymieniłem juz na starcie trochę kolor mi nie pasuje ale moze uda sie to zmienic.
Pilnie poszukuję historii powstania zakładów jaki produkcji ład

Brawo Super, ze powstaje nowa stronka - wprawdzie szkoda, ze nie o Samarze, ale pogratulowac inicjatywy

Ale jajka to siedze i szukam po nocach 2107 od przodka a Arsen ma ja u siebie na profilu.Własnie tego zdjecia szukałem i nie mogłem znaleźć dlatego wkleiłem 05.Ale skoro znalazłem to zamieniłem.Podoba sie?

No i post umarł własną smiercią!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: krzychuk dnia 2005-03-26 23:48:24 ]