Szpilki ;) do AF

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, jak wszyscy zauważli zbliza sie wiosna a ja sie zastanawiam czy sruby z kol zimowych podejda do orginalnych alufelg bbs '15 z reszta widoczne sa te koła na moim profilu, dlaczego pytam jak widac ze auto stoji na af ?hmm a poniewaz...bo ja go kupilem na blaszankach a af lezaly sobie w bagazniu, a calkiem wylecialo mi zgolwy aby zapytac oto sprzedajacego. Pozdrawiam i prosze o posty

nie wiem dlaczego sruby miałyby nie pasować. Ja mam w Calibrze te same śruby i do blaszaków 14` na zimę i do 17` alu na lato. w bmw mam cały czas alu. Śruby się moim zdaniem nie różnią, tylko załóż zabezpieczenia bo jeszcze zastaniesz auto na cegłach.

Cytat:
2005-03-20 12:13:05, silvercali pisze:
nie wiem dlaczego sruby miałyby nie pasować. Ja mam w Calibrze te same śruby i do blaszaków 14` na zimę i do 17` alu na lato. w bmw mam cały czas alu. Śruby się moim zdaniem nie różnią, tylko załóż zabezpieczenia bo jeszcze zastaniesz auto na cegłach.

Z reguły śruby do alufelg są dłuższe i dlatego mogą nie pasować te same do lata i zimy. Musisz sprawdzić ile gwintu się wkręca w piastę.

JEŻELI masz orginalne felgi tośruby będą pasować i do stali i do alu

z resztą już niedługo to sprawdze napewno zwroce uwage na ile gwintu zostaje aby go wkrecic , pozdrawiam i dzikuje