27 II ---KJS na LOKu - i wrażenia po

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzis sie dowiedzialem ze ADS czyli Automobilklub Doliny Sanu robi KJSik na LOKu 27 lutego.

Traska ma byc fajna, zrecznosciowa, przejezdzana trzy krotnie.

Wiecej dopowiem wieczorkiem, wiem tylko ze w ADS zasiadaja ludzie duzo bardziej kompetentni niz ci co teraz zostali w AK i ze potrafia duzo wiecej i przede wszystkim maja pojkecie o tym co robia.

Zapraszam w ich imieniu. Najpierw zobaczymy co robi AK na centrum a tydzien pozniej ADS na LOKu.

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-02-27 15:29:50 ]

Czuczu szykujemy sie na następny kjs ??

Tiia najpierw jeden start potem drugi.

ps. Co jest gdy ktros nie jest w stanie ubrac kasku bo nei robia tak duzych ??

Jak milutko. Na kjs AK nawet nie jade.... zreszta nie dal bym rady
Co to drugiego to wpadam koniecznie

Trzeba bedzie termosik wymyc na goraca czekolade

Ale sie tworzy motoryzacyjnych zrzeszen masakra. Zobaczymy, postaram sie zjawic

To ten Kompresora i super ze organizuja.
Zobaczycie ze az sie nam głupio zrobi jako KTSW w stalowej beda b.czesto imprezy.
2 Ak ze soba rywalizuja i beda robili czesto piojezdzawki wiec bedzie super dla osób lubiacych jezdzic...

A wiec trasa ma byc ciekawa, jakis kreciolek przejezdzany 3 razy.

Jazda w kaskach obowiazkowo, trzeba zaopatrzec sie w nie wczesniej, Trzeba jechac z pilotem, start to 10 zeta. Wpisowe to od razu jest prawdopodobnie skladka wpisowa do ADS'u.

Dodam jeszcze ze jest to pierwsza czesc cyklu takich imprez, a po szeregu KJSow zostanie wyloniony najlepszy uczestnik calego cyklu

[ wiadomość edytowana przez: MINIO dnia 2005-02-20 15:14:33 ]

troszke sobie licza za ta przjemnosc !!! no ale z tego co widze to duza czesc klubu sie pojawi - ja zreszta tez miejmy nadzieje ze bedzie sniezek !!!!

Tez postaram sie zajechac. A co do tego czy bedzie nam glupio to racczej nie mysle. Kazde stowarzyszenie ma swoja ideologie i plany i niech tak zostanie, przeciez nie bedziemy sie lac czy obrazac, niech kazdy swoje robi . Pozdrawiam

jestem członkiem ADS LOK i chciałbym zaprosić wszystkich na KJS 27.02.2005. Będzie to I eliminacja o Puchar ADS LOK (chcemy zrobić 7 eliminacji) Start o godz. 9.00 na terenie LOK-u, metę planujemy na godz. 15.00 Trasa będzie typowo zręcznościowa i szybkościowa, przejeżdzana 3 lub 4 razy (w zależności od ilości załóg) - łącznie ok. 1800m. Załogi mogą zgłaszać się na KJS telefonicznie (mój numer 507-419-134) lub e-mailem adslok@poczta.onet.pl do dnia 26.02.05 do godz. 18.00 lub w dniu zawodów do godz. 9.00. (max ilość startujących = 40 załóg) Wpisowe to 10 zł, kaski są obowiązkowe ze względów bezpieczeństwa (będzie ciekawiej i szybciej niż 20.02.05 pod Centrum), postaramy się mieć 2 kaski do wypożyczania, ale lepiej jak każdy będzie miał swój. Każda startująca załoga musi okazać: prawo jazdy kierowcy, ubezpieczenia OC i NW, dowód rejestracyjny samochodu z ważnymi badaniami technicznymi i pisemną zgodę właściciela w przypadku korzystania z samochodu nie będącego własnością kierowcy ani pilota. Jako nagrody w tej eliminacji przewidujemy dyplomy i puchary, a na koniec dla zwycięzcy pucharu ADS LOK atrakcyjne nagrody. Sorry że się tak rozpisałem ale mamy regulamin PZMot którego ściśle przestrzegamy. Jeśli macie jakieś szczegółowe pytania dzwońcie do mnie. Pozdrowiam Krzysiek Faraś

No to ja myśle że o 8:00 spotkamy sie przy Loku klubikiem!! i kto bedzie chciał to sie bedzie zgałaszał a kto poatrzeć to se popatrzy !!

Witam bo dlugim czasie nieobecnosci.... Tez postaram sie pojawic z rana w niedziele pod lokiem.... tylko tym razem mysle ze walka bedzie bardziej wyrównana bo rożnice klasowe to to co mnie ostatnio dopadło ale i tak mam nadzieje ze jesli nie wystartuje to napewno obejrze , podpatrze , pochwale i puszcze krytyke.... pozdrowienia dla wszystkim i buziakos w rowkos dla minia

jeżeli ktoś chce wystartować na KJS 27.02.05 proszę o przesyłanie zgłaszeń telefonicznie lub e-mailem, im wcześniej tym lepiej. Decyduje kolejność zgłoszeń ( ograniczona liczba załóg)
tel. 507-419-134
e-mail adslok@poczta.onet.pl
Pozdrawiam i zapraszam
Krzysiek Faraś

Ok jestem zapisany.

Mam nadzieje, ze pare miejsc wolnych bedzie dla niedzielnych kierowcow, tzn. dla tych ktorzy w niedziele beda chcieli sie zapisac

Każdy startujący w niedzielnym KJSie otrzyma kupon na bezpłatną naprawę przedniej szyby w firmie AUTOGLASS JAAN. Taka naprawa standartowo kosztuje 100 zł od uszkodzonego punktu, a z takim kuponem masz ją za darmo. Dodatkowo otrzymujesz 50% zniżki na montaż przedniej szyby w firmie AUTOGLASS JAAN.
Czekam na zgłoszenia, Pozdrawiam
Krzysiek Faraś

LOL no to chyba olewam szkolke w niedziele i sie brykne bo akurat mam dziurke w przedniej szybce

A tak serio to Krzysiu na jakiej zasadzie beda punktowane miejsca??? Ze wszystkich przejazdow bedzie wybierany najlepszy czas???

I co z podzialem na klasy, bedzie takowy czy tylko generalka????

Podział na kasy będzie obowiązywał zgodnie z Regulaminem Ramowym w Konkursowych Jazdach Samochodowych:
klasa 1 do 903cm3
klasa 2 powyżej 903cm3 do 1400 cm3
klasa 3 powyżej 1400 cm3
klasa GOŚĆ dla kierowców posiadających "licencje kierowców sportów samochodowych" w rozumieniu przepisów PZM
Ostateczny podział na klasy określa lista startowa KJS zatwierdzona przez ZSS
W każdej klasie nagradzane są 3 pierwsze miejsca, dodatkowo nagradza się również 3 pierwsze miejsca w klasyfikacji generalnej.

Krzysiek Faraś

Znajac zycie nie bedzie 900 bo przyjade ja , cc 900 i mzoe czarek usa i bedzie lipa....

wlasnie zglosilem udzial ..... seicento mam nadzieje ze sie popisze ale dzien wczesniej trzeba go dotrzec bo dawno nie mialo wiecej paliwa na sile
pozdro dla wszystkich