| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
elChopin Volvozłomek V40 Warszawa | 2005-03-20 01:27:22 Tak sobie przeglądałem allegro...
oldsmobile Kurczę kiedyś to marzyłem o takim wózku: Cadillac (dżizus! kiedy produkowano to auto w najlepsze trwała wojna wietnamska...) Goście też czasem przesadzaja: Dodge Pickup to są złomy, na szrocie kupił za paręset usd a chce taką kasę - ciekawe ile policzy za remont. Ogólnie widzę, że rynek aut zabytkowych się rozwija - ceny są nawet wysokie... choć nie wiem czy bym się zdecydował na takiego Cadillaca Presidentiala (jak to zaparkować ) - kiedyś myślałem o Mesiu w107 (jakieś 4 lata temu można było kupić na chodzie takiego za 7tys., wyremontować i piękna bryka była, teraz te auta są o wiele droższe.
Tak się zastanawiam czy ktoś kupuję te amerykańskie potwory za cenę rzędu 30k pln - moim zdaniem to mocno drogo. Ja się chyba zrazilem do starych aut przez w115 którą kiedyś miałem (nie mogłem zrozumieć dlaczego np. mama kupiła nową meganke - jak za tą kase to można byłoby ściągnąć ze dwa continentale ) - no teraz już wiem! Wole moje espero - a kaskę którą bym włożył w taki zabytek odkładam na własna Cessnę
[ wiadomość edytowana przez: elChopin dnia 2005-03-20 01:31:45 ] |
the_undertaker Klubowy Weteran Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | 2005-03-20 05:55:25 Ja natomiast choruję na Dodge'a Challengera, ale z oczywistych racji było to, jest i będzie niespełnione marzenie, ale czym byłoby życie bez marzeń
Sensowna propozycja do remontu to wydatek około 500-1000 dolców więc grosze. Remont to już trochę spory wydatek, ale co z tego... ceny paliwa w naszym kraju... Przerobienie takiego wozu na LPG byłoby zbrodnią na ludzkości
Pozostały tylko marzenia, ale to też zawsze coś... Dodge Challenger, Dodge Charger, Ford Mustang, Playmouth Baracuda, Chevy El Camino... |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2005-03-20 16:52:49 Każdy model Corvette od C4 |
KaZaK Ford Focus KOMBI 200 ... Warszawa | 2005-03-21 10:53:06
Przyp[omina mi sie tu txt piosenki jednego zes[płu... "moja syrena pali 100/100..." gdyby nie to to pojazd z ery Blues Brothers to by było to.... |