Amercian Dream

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak sobie przeglądałem allegro...

oldsmobile

Kurczę kiedyś to marzyłem o takim wózku:

Cadillac

(dżizus! kiedy produkowano to auto w najlepsze trwała wojna wietnamska...)

Goście też czasem przesadzaja:

Dodge Pickup

to są złomy, na szrocie kupił za paręset usd a chce taką kasę - ciekawe ile policzy za remont.

Ogólnie widzę, że rynek aut zabytkowych się rozwija - ceny są nawet wysokie... choć nie wiem czy bym się zdecydował na takiego Cadillaca Presidentiala (jak to zaparkować ) - kiedyś myślałem o Mesiu w107 (jakieś 4 lata temu można było kupić na chodzie takiego za 7tys., wyremontować i piękna bryka była, teraz te auta są o wiele droższe.

Tak się zastanawiam czy ktoś kupuję te amerykańskie potwory za cenę rzędu 30k pln - moim zdaniem to mocno drogo.

Ja się chyba zrazilem do starych aut przez w115 którą kiedyś miałem (nie mogłem zrozumieć dlaczego np. mama kupiła nową meganke - jak za tą kase to można byłoby ściągnąć ze dwa continentale ) - no teraz już wiem! Wole moje espero - a kaskę którą bym włożył w taki zabytek odkładam na własna Cessnę

[ wiadomość edytowana przez: elChopin dnia 2005-03-20 01:31:45 ]

Ja natomiast choruję na Dodge'a Challengera, ale z oczywistych racji było to, jest i będzie niespełnione marzenie, ale czym byłoby życie bez marzeń
Sensowna propozycja do remontu to wydatek około 500-1000 dolców więc grosze. Remont to już trochę spory wydatek, ale co z tego... ceny paliwa w naszym kraju... Przerobienie takiego wozu na LPG byłoby zbrodnią na ludzkości
Pozostały tylko marzenia, ale to też zawsze coś... Dodge Challenger, Dodge Charger, Ford Mustang, Playmouth Baracuda, Chevy El Camino...

Cytat:
2005-03-20 01:27:22, elChopin pisze:
Tak się zastanawiam czy ktoś kupuję te amerykańskie potwory za cenę rzędu 30k pln - moim zdaniem to mocno drogo.

Oldsmobile nie jest wart nawet połowe ceny z aukcji. Natomiast Cadillac przeciwnie. 39 tys to wcale nie jest wiele za coś takiego (szkoda, że to cena wywoławcza). Pamiętaj, że wszyscy za Tobą się będą oglądali, a w weekendy obstawiasz wesele po weselu i auto zarabia na... paliwo

Każdy model Corvette od C4

Cytat:
2005-03-20 05:55:25, the_undertaker pisze:
Ja natomiast choruję na Dodge'a Challengera, ale z oczywistych racji było to, jest i będzie niespełnione marzenie, ale czym byłoby życie bez marzeń Sensowna propozycja do remontu to wydatek około 500-1000 dolców więc grosze. Remont to już trochę spory wydatek, ale co z tego... ceny paliwa w naszym kraju... Przerobienie takiego wozu na LPG byłoby zbrodnią na ludzkości Pozostały tylko marzenia, ale to też zawsze coś... Dodge Challenger, Dodge Charger, Ford Mustang, Playmouth Baracuda, Chevy El Camino...

Przyp[omina mi sie tu txt piosenki jednego zes[płu... "moja syrena pali 100/100..."

gdyby nie to to pojazd z ery Blues Brothers to by było to....