Hotele, motele i inne noclegi...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pomyslalem ze warto byloby zalozyc taki watek w ktorym mozna byloby uzyskac odpowiedz na temat noclegow w miejscu gdzie sie wybieramy a o ktorym nie mamy bladego pojecia... moze sie sprawdzi, mozed nie - czas pokaze..

W poniedzialek wybieram sie na delegacje do Terespola... Moze ktorys z klubowiczow zna w tamytych rejonach jakis motel lub dobry hotel (najlepiej ze strzezonym parkingiem).. i moze podac namiary... ???

W sumie nie musi to byc sam Terespol.. moga to byc rownie dobrze okolice...

wsumie uwazam ze dobry temat, zawsze lepiej miec rozeznanie co mniej wiecej kosztuje w damym rejonie polski

z racji parcy w delegacjach śpię non stop w hotelach.
mogę kilka polecić lub odradzić.

włąśnie wróciłem z delegacji ze zgorzelca. polecam hotel "sportowy". w miarę czysto, łazienka, tv. brak śniadań. cena niecałe 120 zetów za 2 osoby

Hmm, niestety, nie mam żadnych informacji o hotelach w tamtym rejonie

Ponieważ jest tam przejście graniczne, więc napewno są jakies motele,ale czy ze strzezonym parkingiem coś znajdziesz-tego nie wiem

Cytat:
2005-08-19 23:26:11, Grzesiek pisze:
Hmm, niestety, nie mam żadnych informacji o hotelach w tamtym rejonie Ponieważ jest tam przejście graniczne, więc napewno są jakies motele,ale czy ze strzezonym parkingiem coś znajdziesz-tego nie wiem

w samym Terespolu nie znalazlem nic.. ale mam juz nocleg w Bialej Podlaskiej.. jakis *** hotel... i 105 zl za dobe ze sniadaniem i strzezonym parkingiem... dla mnie bomba

szukam noclegu w poznaniu od wtorku 12.09 do 15.09. dla 2 osób w cenie do 150 zetów za pokój. jak ktoś ma coś sprawdzonego......

może być pod poznaniem

male OT, ale podroznym moze sie przydac.

Niesamowicie dokladna mapa Lodzi, z naniesionymi nr. posesji (jakby kto potrzebowal), hotelami, knajpami etc.
ladnie sie skaluje, ma sporo informacji.
a jest ooooo tutaj

Cytat:
2005-09-12 11:14:28, rogacek pisze:
szukam noclegu w poznaniu od wtorku 12.09 do 15.09. dla 2 osób w cenie do 150 zetów za pokój. jak ktoś ma coś sprawdzonego...... może być pod poznaniem

kurcze.. umknal mi ten post... Rogacek: znalazles cos ?? trza bylo dzwonic.. ))

Cytat:
2005-09-24 21:07:55, adasco pisze:
male OT, ale podroznym moze sie przydac. Niesamowicie dokladna mapa Lodzi, z naniesionymi nr. posesji (jakby kto potrzebowal), hotelami, knajpami etc. ladnie sie skaluje, ma sporo informacji. a jest ooooo tutaj

Żeby Warszawa nie była gorsza:

Mapa Warszawy

inne mapy Wa-wy są w wątku "będę w Wawie"

znalazłem. nawet ok. hotel system. ulica umultowska 2.

Tersepol jest przewalony.Moja zona ma Babcie 5km od Terespola w miejscowosci Koroszczyn tam gdzie jest przejscie a raczej Terminal ale z opowiesci wiem ze jest tam nieciekawie i Felicje rodziców zostawialem tam z ciezim sercem i lekiem czy rano ja zastane ale było spoko i felcia rano stala tam gdzie ja zostawiłem ale prawdopodobnieciezarówki na terminalu który jest ogrodzony wcale tak spokojnie nie stoja

Znacie jakiś hotel w Żaganiu lub okolicach??
DEx

Czesc,
Miałem okazje ostatnio przybywac w Hotelu Młyn Klekotki, bardzo mi się spodobało.

Zbudowany na początku XVII
wieku młyn był systematycznie
unowocześniany i rozbudowy-
wany aż do początków XX w.
Po II wojnie światowej pozostał bardzo zaniedbany
aż do 1999 roku kiedy po gruntownym remoncie
i adaptacji (przeprowadzonej
wg projektu wykonanego
przez pracownie Bogusławski
i Partnerzy) otwarto w nim
luksusowy hotel. Zmiana funkcji odbyła się w sposób bardzo harmonijny.
Zachowano i eksponowano
wszystkie zabytkowe elementy
budowli. Zaś stare urządzenie
młyńskie funkcjonuje nadal
dostarczając teraz nie mąkę
lecz elektryczność na potrzeby
obiektu.

Zlokalizowany w środku dużego kompleksu leśnego
z dala od miast z bardzo
zadbanym otoczeniem
i posiadający bogate
wyposażenie hotel sprzyja
wypoczynkowi i odprężeniu.

Na gości czekają:
- fototerapia,
- sala klubowa z kominkiem
i osobnym kredensem,
- sauna sucha,
- łaźnia parowa z aroma-

terapią,
- fitness z licznymi sprzętami
do ćwiczeń,
- solarium,
- gabinet masażu,
- korty tenisowe,
- jacuzzi.

Serdecznie polecam!

Też tam ostatnio byłem To jest własność firmy w której pracuje moja Monika. Faktycznie przepięknie, ale cholernie droooogo!

jestem w łodzi i śpię w hotelu "Wir" w rzgowie. dwójka 95 zetów. polecam

Spanie.pl

[ wiadomość edytowana przez: mwarchalowski dnia 2005-12-11 22:06:39 ]

Wrocławianie - czy mozecie pojecić mi jakiś nocleg we Wrocławiu. Blisko centrum+dobry standard, ale niedrogo.

Pozatym czy we Wrocławiu przewidywane są jakieś atrakcje w dniach 28.04-06.05?

Jasne Leszek spot z nami .....
DEx

tanio to schronisko młodzieżowe w hotelu tumskim

stare miasto więc ścisłe centrum

Postaram sie do ciebie zadzownić Dex jak bede na miejscu. A może znacie jakieś apartamenty na wynajem - 4 osoby.