KJS w krakowie 20 marca ???? czy warto

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Automobilklub Krakowski organizuje w dniu 20 marca 2005 r. (niedziela) KJS o Puchar firmy ANWA autoryzowanego dealera TOYOTY.Impreza jest I Eliminacją z cyklu 4 imprez o Puchar TOYOTY dla kierowców amatorów o 1/6 licencji rajdowej. Organizator do imprezy dopuszcza zawodników z licencją rajdową, którzy będą jednak klasyfikowani tylko w klasie gości o ile zbierze się 5 załóg. Na trasie zlokalizowano 10 prób sportowych o łącznej długości ok. 14,5 km. Ps-1 Lotnisko w Czyżynach (4x), PS-2 Maxi Schrott (3x), PS-3 Baza ANWA (3x), wszystkie próby są w charakterze mini OS-ów. Na mecie rajdu czekają na uczestników nagrody i posiłek.

Co sądzicie o tej imprezie !!???? bo chce troszke na wyazdach pojeżdzić dzieki za wszelki e info pozdrawiam

ja słyszałem dużo dobrego o tej imprezie (puchar Anwy) i jak dobrze pójdzie, to wystartuję

Penwie- ja mam zamiar startować mam nadzieję, że ty też

A tak moze być? Ja już się napaliłem

Ha ha ha

I jeszcze lepiej

rallyman - o co ci chodzi??

no właśnie ??? o co chodzi??
nieważne

Nikt wiecej nie katuje swojego sprzętu na KaJoteStach???
wczoraj miał być jeden KJS w krakowie niestety odwołali go z powodu z byt małej liczby uczestników mam nadzieje że za tydzień będzie lepie bo zapomne jak sie jeżdzi

20 marca jest tez kjs w żywcu - 2 runda BMKA

Zapraszamy do Krakowa. Próby powinny być bardzo ciekawe - w zeszłym roku KJS Pucharu Toyoty był jednym z najlepszych w Krakowie.

Dla dwóch z pośród trzech placów zaplanowano zapoznanie wieć trzeba się pojawić odpowiednio wcześniej. Więcej szczegółów tutaj.

praca nad moją rajdówką idzie pełna parą i jak dobrze pójdzie w maju pierwszy KJS uda sie zaliczyc...pilota nawet juz mam

ile wpisowe?

Spoko- jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę
Wpisowe 100zł. Dzwoniłem już i ma być podobno zaj...iście 3 próby powtarzene X3 i jedno na Lotnisku X4

Z tego co sie dowiedzialem ma byc ciekawie wiec chyba bedzie moj debiut na kjs-ie

Pozdrawiam

od siebie dodam tyle że rally-kraków obstawia całą próbę na maxi schrocie (łączone 2 place), więc bedzie szybko , zapraszam

Cytat:
2005-03-14 14:25:22, Pulpit pisze:
Z tego co sie dowiedzialem ma byc ciekawie wiec chyba bedzie moj debiut na kjs-ie Pozdrawiam

mam to samo
Tylko trochę mało czasu a postanowiłem wymienić półosie,obniżyć tył i zmienić parę dupereli..szkoda, że na uczelni nie respektują zwolnień z garażu

ja mam rozebranego całego malczana silnik, skrzynia, zawias
nie wiem czy to wszystko na czas poskładam

ps: kto ma może zdeżak chromowany do przodu od 126p?
kupię

gdzie mozna sobie w spokoju i powiedzmy legalnie potrzenowac w krakowie oprocz lotniska w czyzynach??

maxi szrot.tylko placisz 5 zeta za godzine

i juz po KJS imprezka przebiegaa w fajnym klmacie pogoda dopisala tylko zimno troche byłem co rawda tylko jako fotoreporter i w zwiazku z tym kilka fotek

to tylko kilka reszta beze puzniej