| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kaski Omcia 2,4 Lublin | 2005-03-14 13:01:23 Witam wszystkich i z góry przepraszam za idiotyczne pewnie pytanie. JAK WYDŁUBAĆ POPIELNICZNE Z PRZEDNIEJ DESKI??.
Dokładnie nie wiem co sie stało. Niemniej zakupiłem sobie OMCIE, po która do Poznania pojechałem z teściuniem i co teściunio mi sie zrewanżował za wycieczke, odrazy po zakupie wsiadł do mojej kochnej już omci i zamiast nacisnąć przycisk aby otworzyła sie popielniczka to ja pociągną i od tamtej pory sie nie zamyka.
Chciałbym to naprawić ale za chiny ludowe nie wiem jak ja wymątować .
Jak by sietrafil chetny , to poprosił bym o łopatologiczna instrukcje. Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI POZDRO ALL |
GrzegorS LOB MEMBER Opel Omega C kombi Łódź | 2005-03-15 21:51:16 Witaj kaski!
i co teściunio żyje jeszcze? |
kaski Omcia 2,4 Lublin | 2005-03-16 03:57:24 Teściunio żyje
Ale niech mi ktoś pomoże !!! PLISKA !!!!
HELPTUNKU !!! |
kaski Omcia 2,4 Lublin | 2005-03-16 15:09:41 BÓG zapłac dobry człowieku !!
JUPI Łapie śrubokręt i lece kręcić
Napisze potem jak poszło |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2005-03-16 21:26:04 Czasem jak coś nie wychodzi to upewnij się czy teściowa jest daleko bo moja kiedyś przy otwieraniu popielniczki w drzwiach wyciągneła całą i wyp....... cały syf na przednie siedzenie i wykładzinę a mam środek jasny beż . Miała szczęście że jechałem bo już klucza do kół szukałem .
ps. zapomniałem teraz przypomniałem sobie że i tak nic bym jej nic nie zrobił bo klucz mam taki jak na warsztatach ( udarowy na 12V) |
kaski Omcia 2,4 Lublin | 2005-03-18 02:38:23 HURRAAAA DZIAŁA !!!
Udało mi się naprawić mechanizm zamykania. mam tylko jeszcze jeden problem, a mianowicie brak trybika który spowalnia otwieranie sie popielniczki >> może ktoś będzie taki kochany i by go obmierzył >> średnice, ilość ząbków i odstęp między nimi wydaje mi sie że to by wystarczyło aby dobrać Panoni gratuluje teściowej
Moja to spoko kobiecina, do rany przyłuż. A z teściem tez myślałem o czymś ciężkim ale ja mam klucz X więc ciężko sie takim czymś zamachnąć
Pozdro ALL -------------------------------------------------------------------------- sentencja dnia :
Omcia ma to jest to KOCHAM JĄ i nie zawiedzie mnie
|
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2005-03-20 21:24:29 Dzięki teraz pyta czy może zapalić mówię tylko nie tak haj ostatnio , a tak na marginesie to jest bardzo spokojna problemów zero jak nie to z trzeciego piśtra na skróty po zakupy bym ja wysłał . Zartowałem jest ok |