| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Barti16v Essi Mk7 Kraków / Wien (A) | 2005-03-21 00:23:22 Witam, jak bedzie cieplo zamierzam zabrac sie do wymiany amortyzatorow wczesniej nigdy tego nie robilem, wiec mam kilka pytan, chodzi mi o Mk7, a amory sprawilem sobie SACHS Advantage (dobre?)
wiec tak: niepokoi mnie to, ze w amorach na przod brak jest tej gumowej oslonki (harmonijki) - powinno tak byc, czy mam ja dokupic? i chcialbym zeby ktos kto to robil mi poradzil, jakie czesci zamienne potrzebuje, co wymienic na nowe przy zmianie (np ta sruba do amora tylniego na dole, albo jakies lozyska , odboje...) no i mile widziane ceny...
i ogolnie na co zwrocic uwage, czego sie wystrzegac dzieki i pozdrawiam |
micab ford, vw, mercedes, ... k/Szczecina | 2005-03-21 00:28:02 tą gume to albo weź ze starego amora jak masz w dobrym stanie, ale najlepiej to kup nową
części zamiennych raczej żadnych niema.....polecam dobrze oczyścić szczotką drucianą gwint śruby przed rozpoczęciem odkręcania, no i śruby na górze (w bagażniku i pod maską) odkręcaj na końcu, będziesz oczywiście potrzebował ściągacz do sprężyn - koszt ok 20zl |
Barti16v Essi Mk7 Kraków / Wien (A) | 2005-03-21 14:32:48 thx, micab,
sciagacz bede mial, bo skorzystam z warsztatu w garazu kumpla, gumy jakos dokupie, jak juz bedzie po (zaloze tez od rau felgi) to powrzucam fotki do profilu |