Do kogo z Kielc dzwoniłem?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W amoku walki z tapicerką dodzwoniłem się do jednego kolegi z Warszawy w temacie drzwi tylnych. Niestety nie pamiętam do kórego bo nr wykasowałem niechcąco z komórki. Mam prośbe o przypomnienie się w sprawie ksiązki - będę zobowiązany.
A swoją drogą szlag mnie trafił gdy pięknie zdjąłem tapicerke z tylnych lewych drzwi w carawanie B a tego plastiku ni cholery. Ani przycisk nie chciał wyjśc ani jego prowadnica.Poddałem się i załoyłem spowrotem (

Witam !
Co do przycisku to musisz najpierw wyjac ten czerwony kawalek ktory sie ukazuje po podniesieniu rygielka, najlepiej to zrobic jakims cienkim plaskim srubokretem, wtedy bedzie mozna zdjac ten przycisk i pod nim znajduje sie sruba krzyzakowa ktora trzyma ta plastikowa prowadnice rygla.

Jam to był. Wal na priv

Odniosłem wrażenie, że ten czerwony znacznik na rygielku to integralna część rygla bez jakiejkolwiek możliwości demontażu.Jest po prostu idealnie spasowana i nie ma gdzie włożyć śrubokręta.Przyznam że mnie zaskoczyłeś tą opcją

Cytat:
2005-03-29 07:34:27, zupper pisze:
Odniosłem wrażenie, że ten czerwony znacznik na rygielku to integralna część rygla bez jakiejkolwiek możliwości demontażu.Jest po prostu idealnie spasowana i nie ma gdzie włożyć śrubokręta.Przyznam że mnie zaskoczyłeś tą opcją

Do mnie tez dzwoniles Tylko nie za bardzo skumalem kto zacz. Przedstawilws sie z imienia i nazwiska
I mówilem o tym czerwonym cycku