| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
B5_S4_NYC Audi S4 NYC / BENSONHURST | 2005-03-24 17:22:17 Fotki z NYC Car Show co zaczyna sie jutro ..
DODGE CHARGER 2006 V8 HEMI AKA "Mustang KILLER" CALOSC MOZNA ZOBACZYC TU : NYC AUTO SHOW 2005 3/25/05 OFICJALNIE |
![]() rybaiii User BMW M3 Stalowa Wola/Mahopac | 2005-03-29 05:55:08 Zeby nie bylo ze Rybal sie tylko opier...a to postanowilem sie wybrac na ta imprezke i porobic pare fotek,jako dyzurny fotoreporter KTSW poza granicami
Na wstepie musze powiedziec ze zaskoczyla mnie ilosc osob,stad tez i slaba jakosc fotek,sporo jest rozmazanych bo ciezko bylo cos pstryknac zeby sie jaka "lajza" nie w...a w obiektyw a co smieszniejsze co druga taka "lajza" mowila po polsku.Mniejsza z tym, show naprawde ciekawe, sporo interesujacych furek.Mialem okazje zasiasc za w tym "Mustang Killerze" ktorego widac na fotce u gory, co bedzie widac na jednej z fotek na ktorych szczerze swoje kly . Oczywiscie bylo tez sporo innych ciekawych autek jak chociazby Dodge Magnum SRT8, Dodge Ram SRT10, Ford GT40, Mercedes CLS, Cadillac Escalade Shaq'a i naprawde sporo innych o ktorych poprostu nie jestem w stanie wspomniec.Fotek jest ile jest, narazie zapodaje linka do moich 100 zdjec, pojutrze dodam ok jeszcze 40 innych od kumpla co byl ze mna, a moze na weekendzie zapodam relacje video bo mamy ok 50 minut filmu.
Tak pozatym niedlugo robi sie cieplo a sezon juz praktycznie otwarty wiec czekajcie na moje inne relacje z innych imprezek ( chociazby VW/AUDI SHOW ponoc najwiekszego w Hameryce Polnocnej) ale to wszystko w swoim czasie. Tymczasem zapraszam do ogladania fotek z NEW YORK CITY CAR SHOW 2005 NEW YORK CITY CAR SHOW 2005 |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-03-30 14:19:35 Tylko panowie pozazdroscic . Wszystkie takie duze imprezki sa warte paru godzin chodzenia. Szkoda tylko ze malo weteranow pokazali, no ale jakby nie bylo, to Car Show 2005, czyli nowe furki. Nie jestem przekonany do ozywiania starych marek, czy modeli, ale model z fot. 91 potrafi cos w tej sprawie poprawic. Ale tylko troszku .
Pozdrawiam i czekam na kolejne relacje no i na filmik . |