| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2005-03-24 04:10:30 konkurencje byś mi robił.....dobrze że już tam nie pracuje |
raffsa Klubowy Weteran Espero Miasteczko Slaskie | 2005-03-27 12:48:54 A macie tylko etykiety ???
Bo ja potrzebuje kupć na już: Drukarkę etykiet + osprzęt tasma barwiąca i naklejki Czytnik kodów kreskowych czytnik bezprzewodowy /kolektor danych / Pozdrawiam Raffsa |
raffsa Klubowy Weteran Espero Miasteczko Slaskie | 2005-03-29 07:51:15 Wzasadzie to juz rozmawiam z gliwick firm etisoft !! przygotowuj oprogramowanie dla kolektora by mógl sie polaczyc z naszym programem simple SSV.
Ale jak by co to przeciez zadna tajemnica Rafal Ferdyn 032/332-70-04 W tym tygodniu moge byc trudno uchwytny ale jak co to pros ze pilne lub zostaw jakis namiar. Pozdrawiam Raffsa |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-03-29 11:24:46 Ja u Siebie w firmie zajmuję się m.in. takimi sprawami jak kody kreskowe,
etykiety i materiały do ich produkcji. Jeśli idzie o firmę Etisoft mają super papier (ale cenią się), drukarki Citizena którego są przedstawicielem nie sa rewelacyjne. Mam na stanie takie 2szt. Ja obecnie materiały (papier, kalka) kupuje w firmie CheMes mają supre cenę.
Kostaka w jakiej cenie możesz mi sprzerdać etykiety 35x25mm przy jednorazowym zamówieniu ok. 2.000.000 szt.
|
SzybkiKosta HONDA CBR 600F, SEAT ... Warszawa -Ursynów | 2005-03-29 12:21:46 na jakim papierze i kleju , mocnym , standartowym , papier termiczny czy inny daj jakiś namiar telefoniczny przedzwonię to pomówimy wyliczę ci ofertę i przedstawię tak będzie najlepiej i najszybciej |