Oferta współpracy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! jeśli ktoś z klubowiczów jest producentem, obojetnie jakich materiałów to reprezentuję firmę Topak Druk i chętnie nawiążę współpracę na kolorowe etykiety lub etykiety na kody kreskowe. Może ktoś pracuję lub jest mengerem w jakiejś np. hurtowni to również jest mile widziany. Pozdrawiam Kosta

[ wiadomość edytowana przez: SzybkiKosta dnia 2005-03-23 14:41:04 ]

konkurencje byś mi robił.....dobrze że już tam nie pracuje

A macie tylko etykiety ???

Bo ja potrzebuje kupć na już:
Drukarkę etykiet + osprzęt tasma barwiąca i naklejki
Czytnik kodów kreskowych
czytnik bezprzewodowy /kolektor danych /

Pozdrawiam

Raffsa

Mamy również cały asortyment firmy Zebra łącznie z drukarkami rebonami , a o czytnik mogę się dowiedziec daj mi jakiś namiar telefoniczny na siebie to przedzwonię we wtorek z firmy

Cytat:
2005-03-24 04:10:30, Tomek-Mydlowski pisze:
konkurencje byś mi robił.....dobrze że już tam nie pracuje

A co Tomaszu w Topak Druk'u pracowałeś ?

Wzasadzie to juz rozmawiam z gliwick firm etisoft !! przygotowuj oprogramowanie dla kolektora by mógl sie polaczyc z naszym programem simple SSV.

Ale jak by co to przeciez zadna tajemnica
Rafal Ferdyn 032/332-70-04

W tym tygodniu moge byc trudno uchwytny ale jak co to pros ze pilne lub zostaw jakis namiar.

Pozdrawiam

Raffsa

Ja u Siebie w firmie zajmuję się m.in. takimi sprawami jak kody kreskowe,
etykiety i materiały do ich produkcji.

Jeśli idzie o firmę Etisoft mają super papier (ale cenią się), drukarki Citizena którego są przedstawicielem nie sa rewelacyjne.
Mam na stanie takie 2szt.

Ja obecnie materiały (papier, kalka) kupuje w firmie CheMes mają supre cenę.

Kostaka w jakiej cenie możesz mi sprzerdać etykiety 35x25mm
przy jednorazowym zamówieniu ok. 2.000.000 szt.

na jakim papierze i kleju , mocnym , standartowym , papier termiczny czy inny daj jakiś namiar telefoniczny przedzwonię to pomówimy wyliczę ci ofertę i przedstawię tak będzie najlepiej i najszybciej