| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Krupek Miłośnik FSO wujek Borat Bialystok | 2005-03-22 18:40:52 przedstawiam panstwu moja wersje fiacika na sezon letnioponki 175/50-troszke nisko ale mi sie podoba-wiem wiem-wneka miedzy przednim kolem a blotnikiem jest spora-ale postaram sie ja zniwelowac z tylu doszly dystanse-2,5 cm na strone koncoweczka wydechu tez jakas bedzie
pozdrawiam i zycze milego ogladania |
Remias Fiat 125, Ford F-150 Poznań | 2005-03-22 18:48:34 Mi się nie podoba - po prostu przód stoi za wysoko. Takie małe kółka, to tylko do mocno obniżonego zawieszenia. Poza tym inne felgi - z rantem i dużym odsadzeniem.
Druga sprawa - tylne boczne okna - jeśli już pomalowałeś środkowy słupek na czarno i przyciemniłeś tylne szyby, to wypadałoby jeszcze coś zrobić z chromowanym słupkiem trójkąta i ozdobną listwą pod szybą. Tak mnie się przynajmniej wydaje... |
Mrozek Miłośnik FSO 2 x PN i pare innych ... blisko Wrocka ;) | 2005-03-22 20:20:29 Jak na mój gust - kijowo z tymi kółeczkami od malczana. Ale co gust to gustibus. Gorzej jak to felgi zniosą - nie szkoda Ci ich? Poza tym na tak małych kołach i bardzo niskim profilu - zawieszenie opanowuje trzęsionka, wiem coś o tym z własnego doświadczenia. Swoje też oberwie zawieszenie i nadwozie - opony o "normalnym" profilu spełniają przecież też funkcję tłumienia mniejszych nierówności. Moja ocena za przygotowanie auta do sezonu letniego: 3, i to na szynach, tylko przez wzgląd na zadbane auto - bo tak dałbym dwóje bez namysłu. A pała za zaspawane klamki i brak zderzaków. Na brak klamek mogłbym nie spojrzeć - gdybyś mi przysiegnął, że z tyłu nie masz kanapy i nikt tam nie podróżuje. Zderzaki - w fiacie i tak mają tylko funkcję raczej czysto kosmetyczną, ale jako wyuczony lexista - nie mogę przystać na tak wyraźne łamanie prawa, |
Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-03-22 20:28:06 Bardzo mnie przykro, ale mnie się Twój Kant podoba tylko pod maską. Z zewnątrz tylko dokladka jest gut, reszty nie skomentuje najlepiej . Ale koła mi sie strasznie podobają - nie wiem co jest takiego w tych alu, że się ich tak trzymasz, po prostu to że są ALU? Ja zasadzam sobie 14-ki z Argi stalowe, bo uważam że będzie sie znacznie lepiej auto prezentowało jak je ladnie pomaluje. Generalnie to jak kiedyś bedzie mnie stać to chce założyć ATS CUP 15" i na tym oponki ~195-205. Bo 175/50R13 to ja mam w Maluchu... .
Ale to jest tylko moje skromne zdanie, ważne że tobie się Twoje auto podoba . Możesz spać spokojnie, jeśli bym coś z niego kradł to tylko osprzęt silnika . |
kaovietz Miłośnik FSO PF 125p 2.0 KOMBI Bristol UK | 2005-03-22 20:34:40 Eee,spoko jest.Kółeczka za małe,felgi "nie kantowe",ale luzik.Ty się będziesz trząsł na dziurach Powiedz mi lepiej jak to robisz,że ten kizior w ogóle nie rdzewieje?
Ładnie wygląda z dystansami |
autowidol Miłośnik FSO FSO 1500 ME kombi + ... Świecie | 2005-03-22 20:39:13 Moim zdaniem totalna klapa. |
LifeGuard Miłośnik FSO Fiat 125p Personal E ... Warszawa | 2005-03-22 20:42:12 Nie za bardzo mi sie to podoba, moze z bliska wyglada ładnie, a z daleka niezbyt. Wyglada jakby mial kułeczka od seja albo od malczaka.
Tablica rejestracyjna z tyłu moim zdaniem tam zupełnie nie pasuje. wyglada jakby wystawała spod pagaznika... |
LifeGuard Miłośnik FSO Fiat 125p Personal E ... Warszawa | 2005-03-22 20:44:21 Nie za bardzo mi sie to podoba, moze z bliska wyglada ładnie, a z daleka niezbyt. Wyglada jakby mial kułeczka od seja albo od malczaka.
Tablica rejestracyjna z tyłu moim zdaniem tam zupełnie nie pasuje. wyglada jakby wystawała spod pagaznika... |
leon Miłośnik FSO Leonez Atuz 1.6 GLIz ... ZONK & Toruń | 2005-03-22 21:06:33 powstrzymam się tym razem |
jacekes Miłośnik FSO 125p Poznań | 2005-03-22 21:08:12 + kolor :]
+ stan auta + poszerzenie rozstawu kół -- cleanlooki wszelkiej maści (brak klamek oraz zderzaków )
-- kółka niczem u wrotek |
cendra Miłośnik FSO Volvo, 125p, Syrena Ciechanów/W-wa | 2005-03-22 21:18:27 feli "mniej pelne" czyli poprostu jakies np 5-cio ramienne....a poza tym nawet mi sie podoba, za ile dystanse kupiles?? |
Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-03-22 21:19:57
Już wiem z czym mi sie kojarzy - wózek sklepowy!
(no offence ) |
karlo BMW E-28 520i Wrocław | 2005-03-22 21:32:31 Jak dla mnie od przodu bombowo . dolozyc wieksze kolka i usunnac chromik i bedzie spoko nawet bez przyciemniania wszystkich szyb . |
BartekN Miłośnik FSO FSO Atu/VW Passat St-ce/Lublin | 2005-03-22 21:35:51 mi sie bedzie podobal jak usuniesz te chromy,bo gryzie sie to troche z reszta i zalozysz inne fele
ale ogolnie spoko |
LifeGuard Miłośnik FSO Fiat 125p Personal E ... Warszawa | 2005-03-22 21:41:09
wystarczy je zakleić matową czarną taśmą, zawsze jak sie nie spodoba mozna zedrzeć |
Krupek Miłośnik FSO wujek Borat Bialystok | 2005-03-22 23:27:42 witka-jesli chodzi o niektore wypowiedzi to sie powstrzymam od komentarzy zwlaszcza (adams4lta)sam nie wiesz co piszesz wiec....z przodu szybki sa lekko przyciemnione...wneka z tylu miedzy swiatlami???nie zrobie monolitu bo wyjdzie kicha...jesli chodzi o kolka-porste,ze chcialbym miec 15-stki a moze nawet 16-stki-poporstu nie mam na to kasy-jezdze na tym co mam...chrom sie gryzie z bialymi kierunkami z tylu?? hehe lepszej komedii nie slyszalem ....pozdrawiam wszystkich mimo to![]() |
Wujek-Kajtek Miłośnik FSO FSO KRAKÓW | 2005-03-22 23:29:34 Nie będę się przyczepiał za bardzo....ale klamki mogłyby w końcu wrócić na swoje miejsce, tablica również jakoś po ludzku, ale reszta nadwozia ok.
Natomiast fele.....pasują do kanta jak CH.. do rosołu... Wrotki i wózek sklepowy, to dobre porównanie... Dużo lepiej wyglądałyby już zwykłe fiatowskie stalówki 4.5 cala.... Jak zmienisz fele to będzie dopshe
Pozdrawiam ![]() |