Sprzedam espero 2.0 automat pelny bajer

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
rocznik 95, maly przebieg, bogate wyposazenie i relaks w korkach
info:co3@o2.pl

Cytat:
2005-03-21 10:28:18, deu33 pisze:
rocznik 95, maly przebieg, bogate wyposazenie i relaks w korkach info:co3@o2.pl

Zanim zostaniesz totalnie zjechany przez innych podaj więcej szczegółów - a przede wszystkim cenę stan techniczny szczegóły wyposażenia i przebieg.

Ocho coś mi sie wydaje ze podobny model jak u Naviego... bo z tego co rozymiem to w automacie???

zapomnialem napisac ze kosztuje 9 tys. przebieg 130 a do pelnego szczescia brakuje skory i alusow.
nie ma lpg i innych brakow

Navi ma 1.8
Chetnie bvym sobie takiego kupił... niestety nie mam kasy

Cytat:
2005-03-21 11:11:46, deu33 pisze:
nie ma lpg i innych brakow

PIEKNIE POWIEDZIANE

-----------------
http://plepleple.pl

[

[ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2005-03-24 09:50:05 ]

Jak dla kogo. Nie wszyscy lubia nienajnowoczesniejsze badz co badz dwulitrowki i do tego z automatem poic benzyna.

Cytat:
2005-03-23 15:31:53, soop pisze:
Jak dla kogo. Nie wszyscy lubia nienajnowoczesniejsze badz co badz dwulitrowki i do tego z automatem poic benzyna.

oj wiem wiem.....

Ale gaz co jak co to burackie paliwo i takim paliwem bedzie.

Jest tansze co nie jest bez znaczenia

Ale smiech mnie ogarnia jak widze tjunink fury z LPG Supercharged.

A sespero i inne wozy "nieluksusowe" .....no coz..... Jestem za

Sam znow powrocilem do gazu, ale przekonal mnie do tego kolega-prosta argumentacja- Na cenie benzyny nasze kochane panstwo zbija fortune........a poki co, na gazie nie....wiec ja nie zamierzam nabijac kabzy bandzie frajerow

I tylko dlatego LPG ma racje bytu

-----------------
http://plepleple.pl

Odnosnie "nienajnowoczesniejszych" silnikow 1,8 2,0 to powiem wam ze wcale nie jest zle powiem wiecej te jednostki sa duzo nowoczesniej niz np 1,8 i 1,6 montowane w toledo 1 i golfach 3 (wiecej elektroniki i mpi) a ostatnio kolega sprowadzil sobie mazde 323f z 97 1,5 16v i co mnie zaskoczylo ten silnik ma luzy zaworowe regulaowane plytkami, nie jest to moze jakis straszny minus a i o awaryjnosci tego rozwiazania w mazdach nic nie wiem ale "niechydrauliczne" popychacze to ostatni raz widzilem w ladzie samarze (nawet poldki po tym jak je daewoo przejello mily juz popychacze hydrauliczne) takze roznie to z ta nowoczesnoscia jest

Mechanicznie czy hydraulicznie regulowane... i tak zagraja marsza jak sie postarasz... wczoraj mi zarzegotały bo za mało gazu dałem wyjezdzając z garazu. Cóz za piekny odgłos...

Cytat:
2005-03-24 09:54:22, el_comendanto pisze:
oj wiem wiem..... Ale gaz co jak co to burackie paliwo i takim paliwem bedzie.

rozwin ta mysl laskawie..w sensie teoretycznym w czym lpg jest dokladnie gorszy od pb wg ciebie??