Mam nowe alu :-))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
spadek po naszym irku heheheh
maja 15 cali et 25... przod 195/50/15 tyl 205/50/15
no i sa pewne problemy..... na tyle tra o blotniki czeka mnie prawdopodobnie wysinanie nadkoli zeby nie tarly... a na przyszlosc kupie profil 40 lub 45..... przod moze byc... ale jakby byl nizej bylo by swietnie fotki sa takie sobie bo juz ciemno i z bliska robione.. ale na zywca robia naprawde piorunujace wrazenie jak siedza prawie na rowni z nadkolami.... zapytajcie irka

[ wiadomość edytowana przez: micab dnia 2005-03-23 19:33:15 ]

Ty wsadz 205/45

jak masz takie do dawaj bakaster

[ wiadomość edytowana przez: liked dnia 2005-03-23 19:33:42 ]

spoko, fajnie wygląda, jeszcze jak by przypadkiem deszcz spadł i go opłukał, albo byś drogę pomylił i przez szczoty przejechał niedahboże, to może by jeszcze lepiej było

Ładne, podobają mi się

PS. liked, widzę, że auto masz tak samo 'czyste' jak ja

koła okej.......tylko te chlapacze

Cytat:
2005-03-23 19:47:00, micab pisze:
koła okej.......tylko te chlapacze

chlapacze ale kasparov

hihih.. ale sie zaczeliscie czepiac chlapaczy nie bedzie jak dokladke zaloze a myc? qrde nie chce mi sie.. ale musze

ladne ladne
ale jaki essi czysty

Ledwo dojechałem do domciu a tu juz sie chwalą a tak swoją drogą to umyj go a przynajmniej zetrzyj moje odciski palców z tylniego błotnika

brud powyzej 1 cm sam odpada

Irek Ty taki skromny nie badz bo tez sie masz czym pochwalic

Cytat:
liked
Wysłany: 2005-03-23 19:55:47

brud powyzej 1 cm sam odpada

Uuuuuuuuuuu, to jeszcze poczekamy, zapomnimy, a potem będzie zdziwko: Oooooo, zielony

Mam takiego kumpla co raz do roku wydaje 120 zeta na mycie takie super fest w zakładzie speczjalisztycznym i tyle

tak sie uczepiliscie, ze ide go zaraz myc

Idz,idz ja czarnego przed chwila umylem i teraz spadam zalozyc mu biale 17"

no felusie calkiem ladne, to ze ciut wystaje - no to kwestia gustu - a umyc po prostu trzeba

Skoro wątek o myciu samochodów... to ja też zaraz ide umyć swojego

a ja dzis umylem na myjni autko i zatankowale i jak dojechalem do domciu to znowu jest brudny ale przynajmniej casherem umylem porzadnie nadkola

fele calkiem calkiem, choc faktycznie, pranie by sie autu baaardzo przydalo
pzdr!

moje auto sie swieci niesamowicie.... ludzie znow na nie spogladaja jak jade.. dodatkowo dzis uklad wydechowy pospawalem ktory urwalem zima... i juz nic mi sie obija