LADA prototypy-Zapomniane auta,ktore nie weszly do produkcji

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!!

Znalazlem w necie kilka zdjec prototypow LAD z lat 70 bodajze...

Zaciekawila mnie ich historia. Czy macie, badz znacie jescze jakies fotki w/w???
Albo innych modeli ladzianek, o ktorych teraz juz nikt nie pamieta???

Wklejajcie je s do tego postu,moze pozniej powstanie z tego artykul na strone klubowa

pozdrawiam!!!

el_

-----------------
http://plepleple.pl

el_comendanto modele całkiem ładne..sa na stronce miłego 1 napewno ale to co pod twim nickiem mi sie nie podoba ! gdzie 2103?

Cytat:
2005-03-20 13:30:13, arsen pisze:
el_comendanto modele całkiem ładne..sa na stronce miłego 1 napewno ale to co pod twim nickiem mi sie nie podoba ! gdzie 2103?

Hehehehe...2103 jest, ma sie dobrze

No moze nie calkiem,bo z powodu d...z garazem zima dala sie jej we znaki i ma duzo malutkich kropek,ktore trzeba poddac zaprawkom. Na przednich blotnikach tez dostala wstretnych parchow,ale jak zrobi sie cieplej,powalcze z tym. Podwozie jest w stanie na "5" super po prostu. Mam z nia kilka drobnych klopotow,ale o tym zaraz napisze w innym poscie.

Corolla pojawila sie jako auto do jazdy na codzien, tzn jeszcze nia nie jezdze,bo ma poharatana lewa strone [foto nr 3 to wirtualne "wyklepanie" ] Ale ma gaz,ktorego pali podobno 6 litrow,wiec w porownaniu do 15 litrow benzyny LADy bede smigal za friko

LADNA zostanie umyta,wysprzatana zabezpieczona antykorozyjnie i nawoskowana, a potem bede zadawal nia szyku tu i tam

pozdrowki

wujek el_

-----------------

Witam
Komendancie, a ta korolka jeszcze z napędem na tył?..
bo jeżdziłem kiedys podobna?

Cytat:
2005-03-20 13:30:13, arsen pisze:
el_comendanto modele całkiem ładne..sa na stronce miłego 1 napewno

Tzn. dwa pierwsze od góry są. Pozostałych natomiast nie zamieściłem, bo nie są to prototypy skonstruowane przez ładę, a jedynie posiadały silnik łady (konkretnie od 2106).
Dodam, że wiele innych modeli prototypowych (jak również oczywiście pełnoseryjnych) będziecie mogli obejrzeć i przeczytać o nich na mojej stronce, która ukaże się już w tym tygodniu, w zależności od tego kiedy Humel wgra ją na serwer.

Cytat:
2005-03-20 15:10:54, sheriffnt pisze:
Witam Komendancie, a ta korolka jeszcze z napędem na tył?.. bo jeżdziłem kiedys podobna?

Tak

EDIT:

Niech ktos sprobuje powiedziec,ze to brzydkie auto.....spojrzcie na jej klasyczna linie!!!

Ale moja jest niestety 4 D

EOT corolla - to watek o LADACH

-----------------

[ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2005-03-20 15:42:40 ]

Fajne felgi. Napewno droższe od auta!

Jak dla mnie zbyt opływowa

Jak dla mnie ładne te towoty, tylko nie wiem, jaki to rocznik. Jak byłem mały to bardzo mi się podobała Toyota, coupe taka z lat 80, styl pseudo amerykański, szyby w drzwiach bez obwódek itd.

a propo prototypów
nullFree Image Hosting at www.ImageShack.us">

Witam
mnie się bardzo te Tojki podobały, ładne kanciaki, bardzo konstrukcyjnie zblizone do naszych Ładzianek , na dodatek miały kilka fajnych rozwiązń, np, zawiecha przód 4 to wachacze jak w Ładnej, ale zamiast ślimaka - zębata przekładnia kierownicza mocowana do belki podsilnikowej, tylnie zawieszeni także sztywny most, lecz zamiast dolnych drazków coś rodzaj belki skretnej co dawało wieksza stabilność... swoją drogą szkoda że inżynierowie z Avtovaz nie poszli tą drogą modernizacji klasyków

eee,dla mnie zabardzo przypominają z profilu bmw serii 3-te rekiny-czy jakoś tak,które ogólnie mi się nie podobają.

Witam
Cytat:
2005-03-20 19:13:45, Grzesiek pisze:
eee,dla mnie zabardzo przypominają z profilu bmw serii 3-te rekiny-czy jakoś tak,które ogólnie mi się nie podobają.

Eeee tam Grzesiu, nie znasz sie

eee tam, japonskie....

witam
Cytat:
2005-03-20 21:01:06, adasco pisze:
eee tam, japonskie....

Taaaaaa...szcególnie BMW rekin.... chyba was dzisiaj sushi

Cytat:
2005-03-20 21:33:10, sheriffnt pisze:
witam Taaaaaa...szcególnie BMW rekin.... chyba was dzisiaj sushi

o tojotach mowilem

Fajny prototyp lada toyota corolla.

A ja mam pytanie do założyciela wątku - może ktoś mu zadał już to pytanie, ale ja nie zauważyłem tego
Wiec... W jakim programem poddajesz tuningowi wirtualnemu swoje samochodziki

Cytat:
2005-03-27 14:09:01, MikeB pisze:
A ja mam pytanie do założyciela wątku - może ktoś mu zadał już to pytanie, ale ja nie zauważyłem tego Wiec... W jakim programem poddajesz tuningowi wirtualnemu swoje samochodziki

Elo

Programik to Adobe Photoshop 7.0. Ale mozna takze robic to w wersjach zarowno straszych,jak i nowszych, czyli Photoshop CS.
Program nie jest trudny, posiedzisz przy nim tydzien i masz go obcykanego naprawde miodzio.

-----------------

Cytat:
2005-03-27 19:29:10, el_comendanto pisze:
Elo Programik to Adobe Photoshop 7.0. Ale mozna takze robic to w wersjach zarowno straszych,jak i nowszych, czyli Photoshop CS. Program nie jest trudny, posiedzisz przy nim tydzien i masz go obcykanego naprawde miodzio.

Elo

No tak, kojarze w sumie programik, ale jak mawiał mój Herr Profesor Paint XP, jest najlepszym programem graficznym