Ładny Bagnet

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dziś zmieniłem olej w silniku ale pojawił się może i głupi problemik. Według instrukcji do silnika wchodzi 3,5 litra i tyleż wlałem. Mój bagnet jest mocno pościerany i widać na nim tylko kreske od wartości minimalnej natomiast nie widać gdzie jest poziom max. Czy ktoś z szanownych klubowiczów mógłby zmierzyć u siebie jaka jest odległość między min a max (zaznacze to u siebie jakimś nacięciem) ?

Łada Samara 1,5
jakiś problem z logowaniem miałem i poszło Anonymous

Cos ok 1.95 cm
Jak zaznaczysz 2 cm to tez bedzie dobrze

nowy bagnet kosztyje ok. 5zł. To czy jest sens bawić się w robienie nowego znaczka?!

Cytat:
2005-03-28 22:54:59, mechanior pisze:
nowy bagnet kosztyje ok. 5zł. To czy jest sens bawić się w robienie nowego znaczka?!

A po co wydawać 5 zł jeśli robisz dwa ruchy pilnikiem i masz gotowe. Za 5 zł za godzinę to wiele osób w Polsce pracuje

W niektórych regionach polski nawet za mniej

Cytat:
2005-03-28 23:27:23, andrzej_krakow pisze:
A po co wydawać 5 zł jeśli robisz dwa ruchy pilnikiem i masz gotowe. Za 5 zł za godzinę to wiele osób w Polsce pracuje

nie na temat ale co tam. Nie ma już różnicy na rejony pod względem zarobków mój szwagier zarabia w Wołominie (20km od wawy) 3,2 za godzinę a wtym samym mieście zarabiaja nawet 2,5 zł za h , ale są i tacy co biorą po 8 zł.

A teraz na temat jak kupisz bagnet za pięć złotych to teoretycznie komuś się dołożysz do chleba

Cytat:
2005-03-28 23:37:22, marcinb pisze:
2,5 zł za h

Przeciez to nie praca, to wyzysk.

W Wawie na ulotkach dostalby od 5-8 zl/h.

Soop chyba już Światy pomyliłem w Wawie też pałcą takie stawki a Twój kontakt na 8 zyli za ulotki to lepirj nie ujawniaj bo barany pójdą i poproszą o pracę za 5 zyli. Wiem co mówię bo juz się z tym spotkałem wiele razy