| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
raffsa Klubowy Weteran Espero Miasteczko Slaskie | 2005-03-18 21:42:22 NO a mój esperak wczoraj miał malowany nosek maskę lewy i prawy bok oraz wszystkie cztery drzwi. Jeszcze niewidziałem jak to wygląda ale podobno specjalista bardzo dobry. jaknarazie widziałem jak przygotował zeżarte przez rdzę drzwi u dołu i dla mnie bomba !! ale zobaczymy jutro powinien być do odbioru !!
Już niemuiem się doczekać po 2-miesięcznej rozłące
a miało być 2-tygodnie. Raffsa |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-03-21 20:37:50 Ja mam nieco porysowana maske i dach...nie jest tak jak DJ'a ale wqrwia mnie ze mam porysowane auto...a co do twardosci lakieru to prawda..... DU maja jeden z najgorszych lakierów...wiem bo wspolpracuje z kilkoma lakiernikami ( mam sklepik z lakierami)... |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-03-21 21:53:14
Właśnie... DJ wcale nie jest taki brzydki. Nawet jak sam staję przed lustrem, utwierdzam się w przekonaniu, iż mam śliczną maskę
Sorry, nie mogłem się powstrzymać
Pozdrawiam - SpeedR |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2005-03-22 08:37:24
Grunt to dobry klar |
werkid Espero 1,8 CD + LPG Thorn | 2005-03-23 00:37:01 Co powiecie na pastę "tempro". Podobno jest dobra dla lekko porysowanego lakieru? |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2005-03-23 06:49:51 Pasta jest dobra jak porysowany jest tylko klar. Jak porysowana jest baza to po zawodach - konieczne malowanie. |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-03-27 21:01:31 raffsa - przepraszam ze spytam, ale ciekawosc mnie gnebi bo niedlugo bede robil podobna robote - ile placiles za calosc? ![]() |
raffsa Klubowy Weteran Espero Miasteczko Slaskie | 2005-03-27 22:41:31
to było tak lakierowanie maski, 4-rech drzwi, lewy prawy błotnik, nosek i zderzak, lusterka, oraz drzwi w sensie walka z korazją. do wymiany był lewy błotnik / nowy/ maska, nosek /nowy/ zderzak kpl. /nowy/ reflektor lewy / nowy/ mc person i oczywiście nowa chłodnica oraz inne rzecz które trudno wymienić !! całośc zapłaciłem 6tys. Myślę że cena dobra !!! Raffsa |