Pytanko o Maske do fachowców.!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanko.. Niestety moj woz stuknął sie z przodu.. maska i błotnik do wymiany!! No a ze mam model 91.. moje zapytanie brzmi czy nie da sie zalozyc do niego maski z modelu chyba 93 !! Ktory juz ma atrape razem z Maską.. w moim atrapa zostaje!! z tego co si eprzygldałem, zderzak jest identyczny, klkapa wizyalnie tez, blotniki na moj gust tez.. Dzieki za Rady!!

da się założyć tylko ja jak zmieniałem przód `93 na `91 to musiałem wymienić zamek maski i linke do otwierania, bo były inne.....reszta się nie zmienia więc można spokojnie przekładać........
tyle, że moim zdaniem ładniejszy jest przód w mk6

micab chyba przód MK5 jest ładniejszy...pomyliło Ci się coś...:-/

Cytat:
2005-03-26 19:19:42, VinCe pisze:
micab chyba przód MK5 jest ładniejszy...pomyliło Ci się coś...:-/

rzeczywiście pomyliło mi się....oczywiście chodzi o mk5

dla mnie mk.6 podoba mi sie ta mordka

no... bo już myślałem że nam się gusta rozmijają...

No Micab powiem Ci ze jak zobaczyłem mordke Twojego.. to tez bardziej mi sie podoba niz MK6 teraz to sie bede zastanawiał znowu.. Swietna atrapka.. podoba mi sie straszliwie!!

jak juz bardzo chcesz coś zmieniać to zakładaj przód od Rs`..tak jak u mnie i u micaba na przykład...

Cytat:
2005-03-26 21:56:27, VinCe pisze:
jak juz bardzo chcesz coś zmieniać to zakładaj przód od Rs`..tak jak u mnie i u micaba na przykład...

oczywiście MK V

Hmmm, z MK5 lub MK6 kupie przy odrobinie szczescia w moim kolorze do 200 zł!! a ile by Mnie drapła taka mordka z RS?? acha.. i jeszcze jedno pytanko.. są jakies oznaczenia koloru w nr. nadwozia? Mam szary metalik i duzo tego jezdzilo tylko nie wiem czy są moze jakies odcienie!!

lampy od Rs` + postojówki to jakieś 400 + zderzak jakieś 250... grill jakieś 50-80 a maski raczej nie dostaniesz takiej więc załóż zwykłą...... a numer lakieru jest na tabliczce na przednim pasie...tam znajdziesz dokładny kod lakieru...

Cytat:
2005-03-26 22:00:57, kolorowanka pisze:
Hmmm, z MK5 lub MK6 kupie przy odrobinie szczescia w moim kolorze do 200 zł!! a ile by Mnie drapła taka mordka z RS?? acha.. i jeszcze jedno pytanko.. są jakies oznaczenia koloru w nr. nadwozia? Mam szary metalik i duzo tego jezdzilo tylko nie wiem czy są moze jakies odcienie!!

numer koloru masz na tabliczce na przednim pasie
przód od RS to tak:
lampy 300-400zl/2szt - używki
pozycyjne 50-60zl/2szt - nówki
kierunki - 50-60zl/2szt - nówki
halogeny - 100-200zl/2szt oryginały używane, albo ok. 180zl/2szt nowe podróbki
zderzak 100-200zl - używka
maska - taka od RS to bardzo ciężki temat, dlatego trzeba zakładać od zwykłego mk5...myślę że ok 150zl
i do tego grill jaki chcesz, pasuje zwykły mk5, może być RS albo taki jak mój czyli cosworth....ale to ciężki temat

No walsnie o Tym mowilem.. troche by mnie to za bardzo drapło.. choc efekt jest piorunujacy...jak narazie zostawic musze moj''piorun'' pogiety.. i pomyslec czy zbierac czesci z RS-a czy zapodac standart.. ehhh .. nie moge patrzec na Micaba.. tez taki chce..!!!

dlaczego piszesz że na micaba nie możesz patrzeć...przecież nie jest aż taki brzydki z niego chłopak
a tak na serio to zbieraj na graty od Rs`a