MotoNews.pl
5 [k] komplet tarcz z CC do malucha (88089/0) - NT

[k] komplet tarcz z CC do malucha

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, jestem zainteresowany kupnem kompletu tarcz hamulcowych z zaciskami przystosowanych do montażu w Fiacie 126. Interesuje mnie wręcz każda propozycja, najlepiej by stan zacisków był jak najlepszy. Cena pasuje prawie każda... no ale bez przesady. Jakby ktoś takowe posiadał lub wiedział gdzie można zamówić taki zestaw prosze o kontakt:
gg:3575820
kom: 502-665-001

Pozdrawiam Paweł

powiem ci ze z jarzmami na forum nie ma z CC bo sie pytalem dluuuugo az wkoncu kupilem zetsaw hamulcy ale niestety czekam na jarzma. tu z CC nie ma i .

Jeśli cena niema dla ciebie znaczenia zapraszam na kosa strone z akcesoriami do 126 i fiata 500 jak wiadomo podzespoły są te same.
www.500mania.it

byc moze bede mial zestaw hebli z cc (zaciski z klockami i tarczami oraz jarzma mocujace ze wszystkimi potrzebnymi srubami) ale bez przewodow elastyczynch, to bedzie trzeba dokupic

cena zestawu: 250zł

szczegoly w przyszlym tygodniu

A ile by kosztował taki zestawik jak Ty masz czyli nacinane tarcze ?? (odrazu mówie żę to nie dla mnie) I jaka byłaby cena takich giętkich przewodów ?? Jak będziesz miał dokłądne info to czekam z niecierpliwoscią, bo prawdopobnie mam kupca Pozdrawiam

z przewodami to u Zoltka ciezko - sam sie pytalem.

Jak to nie są jakieś wymyślne dorabiane przewody to myśle że jestem w stanie załątwić prawie każde aktualnie produkowane Tylko jak z tymi tarczami ?? Kupiec jest na 80 % pewny

mi zostaje tylko te przewody gdzies przerobic. ponoc NITRO sie tym bawi.

nacinane tarcze to oryginalne brembo max'y, ja kupowalem rok temu za 177zl/szt.

I jak Zoltar robiłbyś te tarcze ?? Jeśli tak to jak długo trzeba byłoby czekać na ten sprzęt ?? i ponawiam pytanie jak trzeba przerobić przewody żeby można to było wszystko spasować w malcu?? Pozdrawiam

powiemci jak to wyglada u mnie.tarcze i zacoski z klockami kupilem od barteckiego......jarzma dorobil mi zoltar cos kolo 110 z przesylka (dzieki!), przewody rowniez z litosci Nitro - i beda dopieor w poniedzialek - wiec uderzaj do niego - moze tez za browara sie przejdzie.

no wiec mniej wiecej wiem jak to bedzie wygladac cenowo.

komplet zaciskow z CC z tarczami i klockami (zestaw z jednego auta po malym przebiegu, klocki dotarte do tarcz, mozna smigac) + NOWE przewody elastyczne + jarzma mocujace ze srubami + przewody miedziane z dorobiona koncowka pod przewod CC

za taki zestaw cena ok. 280zł (moze ulec zmianie jak uda mi sie dorwac pewne rzeczy taniej). czas realizacji zamowienia okolo tygodnia.