Co jest dobre a co nie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ktore amory sa dobra i polecacje a ktore stanowczo odradzacie. Jutro jade na gielde i mam zamiar kupic na tyl nowe amorki. Mam tylko dylemat jakie . Kazda podpowiedz mile widziana .

Cytat:
2005-05-14 22:24:57, szewczyk pisze:
Ktore amory sa dobra i polecacje a ktore stanowczo odradzacie. Jutro jade na gielde i mam zamiar kupic na tyl nowe amorki. Mam tylko dylemat jakie . Kazda podpowiedz mile widziana .

najlepiej kupowac w miare znanej firmy, jeżeli oczywiście masz kase

Ja założyłem do tyłu Sachsy gazowe, poprzednie miałem Motorcrafty oba się wylały po zaliczeniu dróg w Budapeszcie (są tak samo dziurawe jak nasze

No dobra czyli jakie ??? bo dalej niewjem moze MONROE albo KAYABA albo AL-KO innych nieznam

Sachs

jak serie chcesz to SACHS!! mam takie i gorąco polecam, jak chcesz sportowe to np bilstein

Sachs, Billstein, KYB, Koni ofkors

oprocz nizej wymienionych sa jeszcze dobre FORTUNA LINE (dopiero wchodzi na rynek)

Cytat:
2005-05-15 17:42:04, sivy19wlkp pisze:
oprocz nizej wymienionych sa jeszcze dobre FORTUNA LINE (dopiero wchodzi na rynek)

ale nie robia ich do Mk7

polecam sachs adwantage
pzdr

Według mnie bardzo rozsądnym rozwiązaniem jest wybór KYB, Monroe gazowo-olejowych(jeśli masz mniej kasy), albo gazowych jeśli Twój portfel nie piszczy z głodu. Obszernie szukałem informacji o tych najtańszych amortyzatorach- wynalazkach; lepiej troche dołozyc, ale mieć komfort psychiczny, że zaraz ich szlag nie trafi, albo przy temperaturze -15 stopni C skuteczność ich nie spadnie do poziomu zerowego.

poleem bilsteina b4, tutaj maja w dobrych cenawhc
biuro@rajdy.info.pl