Problem z recznym

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie wiem co jest grane. wymieniałem szczeki i od tamtego czasu reczny jest tak jakby go nie było. dodam ze linki jakoś nie moge bardziej podciągnąć... aha wczesniej przed wymianą ręczny był brzytwa... w czym tkwi problem?? aha dodam ze wymieniałem tez 1 cylinderek...

[ wiadomość edytowana przez: PATENT dnia 2005-03-30 08:53:51 ]

może coś źle poskładałeś /śiakieś sprężyniki czy coś/

Sprawdź czy samoregulator się nie zakleszczył w jakiś sposób

z tego co pamietamto wszytko jest poskładane ok. aha i reczny nie trzyma wcale niby go podcągnełm roczką sie podnosi i nawet przeskakują ząbki, no ale cóż nie dziala a bez recznego jakoś tak dziwnie help

Cytat:
2005-03-31 10:12:34, Anonymous pisze:
z tego co pamietamto wszytko jest poskładane ok. aha i reczny nie trzyma wcale niby go podcągnełm roczką sie podnosi i nawet przeskakują ząbki, no ale cóż nie dziala a bez recznego jakoś tak dziwnie help

wydaje mi się , że samoregulator klęknął, mam podobne objawy, nowe bebny, szczęki, sprężynki były ok, a ręcznego jak nie było tak nie ma. Rozbież to ustrojstwo i zobacz samoregulator - ja tak zrobiłem i... okazało się, że były wytarte ząbki... muszę to naprawić, ale na razie nie mam kasy... a przegląd techniczny już w maju...

Miałem identyczny problem po wymianie szczek i niestety okazało szie ze samolegulatory (rozpieracze) szczek do wymiany. Po wymianie reczny działa jak należy. Pozdrawiam.

czyli znowu czeka mnie rozbieranie tego badziewia.... czym charakteryzują sie spsute samoregulatory? jak to sprawdzić?

Cytat:
2005-03-31 10:12:34, Anonymous pisze:

gerusikowi linka od ręcznego pekła, spróbuj podjechać pod stromą górke w korku ... to dopiero było dziwne