Sam naprawiam E 36

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Szukam ksiazki z seri tych co to sa do kazdego samochodu a tytul "Sam naprawiam ...... bmw e 36" czy wyszla wogole taka ksiazka i jezeli tak to gdzie ja kupic w Warszawie?

[ wiadomość edytowana przez: Kijanu dnia 2005-04-01 02:10:32 ]

nie ma takiej ksiazki, to wydawnictwo drukuje tego typu ksiazki

dziwne ze np sa takie ksiazki do najnowszych samochodow jak polo 9n albo ibiza ta najnowsza a do starej e36 nie ma :/ do najnowszej bmw 3 ta ksiazka jest do e30 niestety

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-04-01 02:16:34 ]

To prawda jest do E30 i naprawde dużo mozna się dowiedzieć. Prawdą jest że nie wszystko da się zrobić bez pomocy mechanika. Ale drobniejsze usterki czy wymiany można zrobić samemu

No własnie tez wszedzie jak szukam to tylko do e 30 maja, szkoda ze nie wydali do e 36 moze zobacza swoj blad i wydadza przeciez sporo tego jezdzi.

A nie wiesz mzoe czy mozna gdzies dostac mzoe w serwisie taka instrukcje napraw?

instrukcje obslugi mozna ale napraw to raczej nie, jakby takie cos sprzedawali to by za duzo kasy stracili

Musze zapytac kolegi bo ma znajomego w Fusie moze maja cos takiego i mogl by odbic
tolo wymieniales moze u siebie klocki, bo musze zmienic i nie wiem czy jest tak samo jak w e34 na ampule czy mzoe czegos innego sie spodziewac?
I jeszcze cos mi szyber nawala nie uchyla sie mozliwe zeby byl nieuchylany?

klockow jeszcze nie wymienialem i nie wiem zabardzo jak to tam wyglada ale obejzyj TU, a szyberdach jest uchylany ;]

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-04-01 03:06:34 ]

Mam takie książki ale tylko w ver. D.
So wird's gemacht & Jetzt helfe ich mir selbst, naturalnie modele serii E36.

Pozdrawiam.

Mala reklama
Jakby ktos byl zainteresowany taka ksiazeczka do e30 wlasnie z serii sam naprawiam... to mam zeskanowana, jest w jednym pliku a szukanie odbywa sie prosciej niz w samej ksiazce chyba, wystarczy znalezc strone w spisie tresci tego co nas interesuje a nastepnie tylko wpisac numer strony
Jakby co moj mail Jancza83@wp.pl