Poszukuje [kupie] 2-felgi 12cali poszerzane na 5,5cala

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam dzisiaj mialem lekki dzwon i poszukuje jednej - dwoch felg jak w temacie 12 cali poszrezne na 5,5 !!moja jedna jest w kiepskim stanie!!najlepiej z Krakowa

masz pecha do tego malca

tak z ciekawosci, jaka opona wchodzi na to??

U mnie we wsi na szrocie taie felgi widziałem chyba nawet dwie, tylko nie wiem dokładnie jaka szerokość. Jak Cie interesuje to moge podjechać i popytać co i jak.

Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... ja w gorszym stanie miałem felgi i udawało mi się prostowac, więc może spróbuj pokombinować-koszt 10zl. u wulkanizatora. Ja prostuje i jeżdżę a felga nie bije

Ja zimą 2-3 razy w tygodniu najmniej prostowałem fele od Malca w robocie - takie coś jest spoko do zrobienia.

Cytat:
tak z ciekawosci, jaka opona wchodzi na to??

ja mam w tym momecie naciagnieta zwykla 135 powiem ci ze niewyglada to najgorzej jest ok! mysle ze najlepsza by byla taka 155/70 R12 ale niemam kasy na takie oponki!

York jeśli możesz byłby ci wdzięczny jak bys sie spytał

na tym zdjeciu niewyglda tragicznie ale ona jest na płasko i ma dosc sporawe wychylenia teraz!

Cytat:
masz pecha do tego malca

Chrzest bojowy to on juz przeszedł!! myśle ze do miecha czsu wruci na droge

[ wiadomość edytowana przez: PitusK dnia 2005-04-05 13:33:53 ]

mam dwie takie fele na zbyciu z jakimis oponkami jak co to moge ci poslac meila z zdieciami i jakby cie interesowaly to wiesz ten teges tylko ze odbior raczej osobisty:/

Witam z miłą chęcia bym je zobaczyl jesli mozesz przeslij mi te foty teklazw@tlen.pl z góry dzięki i jeszcze napisz mi jaka by cie cena satysfakcjonowala za nie? z góry dzięki