Sprzęgło

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jakie polecacie do mojego autka, czyli tarcze sprzegłową i docisk pewnie, juz mi bierze przy samej górze ale jeszcze nie ślizga (nie ma tam jakiejś regulacji?) a przejechane mam 170 000km wiec pewnie juz jego kres
pozdrawiam

dokładnie przy tym przebiegu siadło u mnie, odrazu przygotuj sie na wymiane komplet: docisk i tarcza, ja zapłaciłem po znajomości 700pln sachsa za komplet, a krzycza tawet 1000 ,więc poszukaj lepszej ceny

dokładnie przy tym przebiegu siadło u mnie(zaczeło się ślizgać), odrazu przygotuj sie na wymiane komplet: docisk i tarcza, ja zapłaciłem po znajomości 700pln sachsa za komplet, a krzycza tawet 1000 ,więc poszukaj lepszej ceny

dokładnie przy tym przebiegu siadło u mnie(zaczeło się ślizgać), odrazu przygotuj sie na wymiane komplet: docisk i tarcza, ja zapłaciłem po znajomości 700pln sachsa za komplet, a krzycza tawet 1000 ,więc poszukaj lepszej ceny

to w czestochowie sa troche lepsze ceny np Valeo okolo 400 zl za komplet

wkońcu to święte miejsce

ja też myśle o sachsie, twoim zdaniem, jak sie sprawuje?

wszystko chodzi jak trzeba, jeszcze

jeszcze ile masz na nim przejechane?

ja ostatnio też kupiłem "sachsa" (tarcza, docisk i wysprzęglik) za 250 - rabat dla mnie (stały klient) z tym że niestety wysprzęglik nie pasował i będę próbował do oddać

żartuje z tym jeszcze, na jesień wymieniłem i przejechałem dopiero 15 tys km i sprawuje sie dobrze

a jakie ktokolwiek ma zdanie na temat VALEO??

ta to jush chyba masz czas na wymianke, ja dałem 750 PLN, wraz z robocizną za wymianę kompletną, po przebiegu licznikowym 95tys. czyli prawdziwy chyba 195tys. nic przed wymianą sie nie ślizgało, jedynym objawem był pedał sprzęgła który stał wyżej niż pozostałe, co do regulaacji to raczej nic sie nie da bo w essim jest tzw. samoregulacja, i skoro jush nie domaga to czas na wymianke