No masz - pompa paliwowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pojechałem sobie do Bad-S'a no i masz, jak zgasł tak już zapalić nie chciał, naszczęście po wielu prośbach posłuchał, ale mu się to nie zabardzo uśmiecha.
Także pytam zawczasu: kto ma i za ile pompe paliwa do 1,8 16V?

no i zapomniałem - jeszcze podziękowania dla Bad'a za pomoc!!
Wojo

Kurcza twarz, nikt nie ma? Chyba będzie problemos...

hej poszukaj na allegro tam takie widziałem tylko nie wiem jak linki wsadzić. Możesz kupic pompkę od 1.6 16V bo pasuje.Daje takie samo ciśnienie, zresztą pytałem o to tu na forum i taką dostałem odpowiedź. Ja mam taką zamontowaną i śmiga jak ta lala. Pozdrawiam

a czy to napewno pomapa, sprawdzaliście??

Może to nie by pompa a skrzynka bezpieczników. Sprawdź przejście w skrzynce od wyjścia z przekaźnika ( brązowy) do bezpiecznika chyba 5. U mnie podawał napięcie ale jak zmierzyłem przejście na tej ścierzce to było ponad 10 K ohm. Wypalił się styk od przekaźnika. Ostrzegam nie widac tego "gołym okiem".

Pompa pasuje od 1,6 16 V. Znaleźc ją na szrocie dramat. Zjechałem całe pomorze a dostałem dopiero koło Koszalina. Pierwszy objaw padnięcia pompy to głośne słyszalene mocno wycie.

Pozdrawiam

każda pompa w układzie EFi pompuje takie samo ciśnienie, więc sama pompa podejdzie również od 1,4 EFI 1,6 EFI a nawet mondeo z zetekami

Dzięki Panowie, jeszcze na 100% nie wiem, (nie wyła), będę to sprawdzał, ale skłaniam się ku temu.
Sprawdzę prąd, super że podejdzie od 1,6 16V. Ich było kilka wersji, od każdej? Czy tylko 105KM np.?