Tuning radia FORD CD-6000

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
mam pytanie :
czy ktoś z klubowiczy prubował zmienić kolor podswietlenia radia poprzez wymiane diud na np. niebieskie w czym żecz ,żecz w tym że nie mam dostepu na terenie gorzowa do odpowiednich diud czy ktoś ma maże dostep do takowych w koloże niebieskim jestem zainteresowany zakupem takich diud.
dzieki i pozdrówka

Cytat:
2005-04-06 14:41:55, canibal pisze:
witam mam pytanie : czy ktoś z klubowiczy prubował zmienić kolor podswietlenia radia poprzez wymiane diud na np. niebieskie w czym żecz ,żecz w tym że nie mam dostepu na terenie gorzowa do odpowiednich diud czy ktoś ma maże dostep do takowych w koloże niebieskim jestem zainteresowany zakupem takich diud. dzieki i pozdrówka

made in allegro - tam jest wszystko

na allegro nie ma ,maja do komurek ale tego rozmiaru nie manapiecie robocze chyba cos koło 2V.

Canibal nie ma w tym magicznym sklepie na ul. Matejki niebieskich diodek ??

jak pokazałem pani na mateji te diody to zrobiła wielkie oczy i usłyszłem "nie wim co to za diody i niewim gdzie takich szukać"
ja to mam pech do nietypowych rzeczy najpierw wymiana silnika teraz te diody co jest grane czy zemną jest coś nie tak czyżbym miał głupie pomysły??????????????

Zatem przerobka Cie czeka a nie sama wymiana - trzeba sie troszeczke pewnie nagimnastykowac z napieciami i wsadzic jakos normalne diody, dopasowac cos sie da- wszystko kwestia czasu

proble nie leży po stronie napiecia diud bo to jestm w stanie zrobic ale tym że te diody są to diody tzw w obudowie PLCC SMD o wymiarz ok 4x2,5 mm bodajrze i tylko o wymiar chodzi a w naszym kochanym gorzowie jak zwylke nic nie ma.

ach... no powierzchnióweczki... może w Szczecinie - spytaj kogos ze Szczecina - tak jest sklep elektroniczny - mają różne cuda.
to niedaleko Radisson'a, w wąskiej uliczce za LOT'em - tam często bywałem i mieli zawsze wzsystko

ok a wiec pytanko do szczecinian czy ktos ma możliwość załatwienia takich diud ok 30szt pliss

Oj Canibal'u co Ty wyprawiasz z takim cackiem

Pewnie zę się da tyle ze ...po co

oj witka
wiesz chodzi o stylizacje oswietlenia wnętrza (przycisków itd)w kolorze niebieskim
pozdrówka

Cytat:
2005-04-06 16:49:45, canibal pisze:
oj witka wiesz chodzi o stylizacje oswietlenia wnętrza (przycisków itd)w kolorze niebieskim pozdrówka

Widziałem efekt końcowy, al;e techniki wykonania ni huhu, a czy wiesz jak będzie z "grafiką" na wyswietlaczu radia.....

moim okiem jak za jasne podwietlenie to widać nic i trza się długo wpatrywać.
Pamiętaj CD to je delikatne i z cześciami krucho ..........

coś ala z Allegro o takie chodzi ??? Cani

[ wiadomość edytowana przez: Sinuspi dnia 2005-04-06 17:07:08 ]

ford slynie z dziwnych rozwiazan i malo dostepnych czesci, nawet ledy nie sa standardowe

Cytat:
2005-04-06 17:20:13, dyras pisze:
ford slynie z dziwnych rozwiazan i malo dostepnych czesci, nawet ledy nie sa standardowe

I to czyni Forda wyjątkowymi