Modlitwa za papieża!-czarne wstazki na aut

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pewnie każdy wie że Papierz Jan Paweł II jest w krytycznym stanie badzmy przy nim przynajmniej duchem i modlitwa zeby nie cierpiał i żeby wytrwał jak najdłuzej... Pewnie tej nocy juz go z nami nie bedzie wiec zostaja nam tylko wspomnienia!

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-04-04 16:21:32 ]

Modlmy sie o zdrowie dla Papieża. Wielki Człowiek!

Marcin on zostal z nami, ale niesety jego stan nieuleg zmianie.
Dalej jest tak jak jest .
Przylanczam sie z wami do modlitwy za Jana Pawła II

Stalo sie
Na jego czesc prosze sie nie klucic znikim do konca tygodnia, szanowac innych i ich nie obrazac. Badzmy prawi w zyciu i na forum chocby do konca tygodnia.
Stalo sie nie uniknione ale straszne. Najlepszy polak w historii swiata odszedl!!!

O kurde nie wiem co powiedziec chwile temu sie dowiedzialem.
Dałem znac villiemu bo prosił bo on ang nie zna i lipa.

odszedł najznakomitszy polak w historii polski

Nie zyje

[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]

Stalo się Ciałem opuścił nas Ojciec Swiety ale bedzie przy Nas Jego mądrość siła wiara i spokój. Pochylmy głowy w pokorze za Jego cierpienia.

Brak słów [*] [*] [*] [*]

Będziemy pamietać!!!!!!!!!!!!!!!!

Ktos kiedys powiedzial , ze aby zrozumieć ludzi trzeba starac sie uslyszec to, czego nigdy nie mówia i byc może nigdy nie powiedzieliby ... Coz wiecej ... moze lepiej przemilczyc...

Nie wiem co napisać.
Strasznie mi przykro.
Drugiego takiego nie bedzie...

... w dniu twych narodzin wszyscy byli weseli, tylko ty płakałeś. Żyj tak, by w twej ostatniej godzinie płakali wszyscy inni, a ty jeden – byś śmiał się serdecznie i łzy nie miał w oku....

['] ['] [']

.. brak slow......

Ten dzien jak grom z nieba spadl, spadlo to wszystko naraz... spadlo to naraz... W kilka minut obrucilo sie to w Nicość... taka pustka, tylko płacz, w ustach gorzki smak Teraz pozostal w naszych sercach NA ZASZE !!! Odszedl... jego serca bicie odeszlo razem z nim... ale on zyje w Nas i pozostawil wiele... Otulil nas Swymi skrzydlami... po jakims czasie zetrzemy te smutki ale pamietac juz na zawsze bedziemy... Dał nam wszystko to co mial... Teraz jest gdzieś tam w gorze wśród gwiazd... ["][']["][']["]
MuSiCie ByĆ MoCNi MoCą MiŁoŚCi, KTóRa JeST PoTęŻNieJSZa NiŻ ŚMieRĆ... ---> JAN PAWEŁ II

"*" UMiaŁ RoZŚMieSZyĆ Do ŁeZ... TeRaZ ŁZy SaMe PŁyNą... ['] "*"

[ wiadomość edytowana przez: NiuSia dnia 2005-04-03 11:04:40 ]

Jedym słowem "Przeszedł do historii ten co ja sam tworzył" (:

Był i jest autorytetem świata !!!

Jezeli jedziecie dzis autem, zalozcie czarna wstążke na antene, niech bedzie to znak żałoby, ktora przezywamy

Tak samo przeżywam to tak jak każdy .....
Przykro mi, nie mam anteny ale mam czarne auto .......

Wczoraj przejechalem sie w nocy na starowke, siedzialem tam do 6 rano... Nawet nie wiecie co sie tam dzialo, tyle ludzi, atmosfera, spiewy i modlitwy... Czulo sie, ze odszedl ktos wielki, za ktorym nie placza tylko czlonkowie rodziny, czy jeden narod, tylko wszyscy...
Cos niesamowitego...

Wiec pogrzeb papieza zacznie sie o 10:00 w Watykanie w Piatek.
Zapraszam wszystkich pod pomnik na godz 10:00 a moze i do Krakowa na rynek tez na 10:00 Ja jade do Krakowa prawdopodobnie.

Tego dnia powinno byc wszystko odwolana aby kazdy mogl spokojnie to przezyc. MI szkole odwolali.

Tak samo prosze i wrecz ustanawiam cisze na forum przez caly pogrzeb papieza!

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2005-04-04 14:52:18 ]

ale jeszcze date podaj kiedy bedzie w czwartek czy piątek???