Maly filmik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak sie wczoraj uczylem na exam z fizy i jakos mi to nie szlo i tak z nudow probowalem cos skleic z tego co nakrecilismy ostatnio
-->filmik<---
nie jest to zaden majsterschtuck ale fajnie sie tym zabija czas

ladny dzwiek silnika tylko szkoda, ze muzyka zaglusza...

No właśnie muza tu zupełnie nie pasuje, ryk silnika w zupełności wystarcza

a moze zrobisz wersje bez muzyki ? mysle, ze byla by fajniejsza

pozdrawiam

Filmik ładny ale odechciewa się go oglądac przez ta muzyke
A skoro chwalita sie filmami to nie będe gorszy... Rally Wyszków by Kuner
Taki mój filmik z grudniowego KJSu

chyba cos nie dziala, podales zly URL....

ups.. sory chłopaki.. juz podaje dobry url
Rally Wyszków by Berkun Rally Team który teraz musi kurde działać

wersja bez podkladu -->bez podkladu<--

do kuner widziałem w tym filmiku urywek z rajdu suble w tychach
z moim malcem czy masz jakiś wiekszy materiał z tych zawodów

No muzyka trochę nietegez ale filmik spoczko , najbardziej mi się podobają te urywki z jazdy po mieście jak bieżesz matiza, citroena... - pełen wypas (chciałbym widzieć miny tych kierowców jak malec im po dupie daje ).

tiaaaa... teraz to co innego... nie zeby mi sie jakos nie podobala muzyka, ale wole dzwiek silniczka
no walsnie, tez bym bardzo chcial zobaczyc miny kolesi w wyprzedzanych samochodach... jak sie jedzie 130 zwyklym maluchem i bierze ciag samochodow to juz sie bardzo dziwnie patrza...

Moim zdaniem właśnie cały urok w przeszczepie jest te zostawianie reszty samochodów na światłach itp...Miny kierowców muszą być zajebiste. Ma ktoś jeszcze jakieś filmiki o swapie coś podobnego do tego.?

Jeszcze ze swiezoupieczonych czasow, czyli kwiecien 2003 - 2 miesiace po zalozeniu silnika - be zlakieru, bez klatki, skrzynia seria --->TUTAJ<--

Filmy fajne szkoda ze troche takie krotkie. Jeden z tych poprzednich strasznie sie przycina

MI też!

duzy klip juz w drodze tylko trza porzadne materiały miec a nie urywki z aparatu cyfrowego po 11s mi sie nic nie tnie. moze tam nie jechalismy 130 ale powyzej 100 bo 3 bieg prawie do konca kreciłem a to jest jakies 120 no i nie takim zwykłym bo samo malowanie i ryk silnika nie daje myslec ze jest to 650 .

a miny zeczywiście są boskie heheh a najlepsi sa ci co na nastepnych swiatłach odkrecaja szybke w pospiechu zeby zapytac co sie stało i maja takie miny

pozdro i oby tak dalej beneq jeszce swojego tam gdzies wklej do nastepnego klipu i bedzie lux

a u mnie tylko dzwiek jest :/ grrrr.... co to za kodeki stosujecie ?

panowie jak ogladam te filmiki to mnie az rozsadza....zeby sobie takiego 126 z jakims motorkiem zbudowac! (ale zeby z zewnatrz seria byl) .....eh na razie niestety w pierwszej kolejce czeka 127...

Cytat:
2004-01-14 12:12:25, MacieKrauS pisze:
a u mnie tylko dzwiek jest :/ grrrr.... co to za kodeki stosujecie ?

sciognij windows media player 9 i bedzie dzialallo

W sumie to nie ma czegio pokazywać .
Film by zoom

niektorym sie podoba w kazdym razie.
Ten czerwony pod koniec to mój - niestety na letnich i sniegu był ospoko.
Niedługo zapodam nowy jak juz lepiej sie jeździło ..... Snieg odgraneli ....
Aha ci od neonów - no coments ......