Odtwarzacz MP3 FIRST

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś ma zamontowany w swoim aucie radioodtwarzacz mp3 firmy FIRST AUSTRIA. Proszę o wszystkie negatywne i pozytywne opinie na temat tego sprzętu.

Wprawdzie nie mogę się wypowiedzieć za firmę First ale przeniosłem wątek i zmieniłem jego tytuł.

Funfel ma, bo mu Daytona zaj.... pożyczyli na zawsze. I się nie skarży...

Jakosc dzwieku - w zyciu jeszcze nie slyszalem tak tandetnego dzwieku (no chyba tylko moj glosniczek od PC daje gorszy) - charakterystyka kompletnie plaska, basy to jakies trykniecia (na tych samych glosnikach FORDowski Blaupunkt gra sto razy lepiej). Gdybys mial wzmacniacz - problemu praktycznie nie ma.

Jezeli chodzi o mechanizmy - moj po roku poszedl do naprawy, a juz od poczatku byl uszkodzony (ale nie mialem czasu naprawiac). Zostal wymieniony mechanizm CD - teraz nie ma problemow ani z MP3 ani z CD.

Ogolnie na wzmacniaczu chodzi ladnie, oryginalne koncowki mocy sa slabe.

Aktualnie moj lezy i sie kurzy, wole Blaupunkta. Oddam w dobre rece za jakies 300 zl

Ja mam first od 10 miesiecy, wczesniej mialem pioneer deh 2100r ale se ktos pozyczyl :/.... niech go cos trafi w tym zyciu...

no jakosc niestety jest licha, ale dostajesz to za co placisz... ja dalem za niego 390 zeta....
dziala 10 miechow na razie sie nie psuje .
dzis widzialem sony cdx - s2200 mp3 nowe w sklepie za 550 zeta
chyba lepiej dolozyc wiecej i kupic markowy sprzet !!!
na graja nie ma co oszczedzac, im lepszy tym lepsza jakosc.
ja poluje na piooner deh 3600mp.
pozdrawiam Arkos

ja kupiłem odtwarzacz DALCO i nie nazekam

To ja zapytam czy ktoś z Was miał (ma) jakieś doświadczenia z Hyundai'em? Mogę mieć HY-CMR 1010 za b.dobrą cenę tylko...
Chciałem Forda 6000 ale wpadło mi w oko to cudo. TU