Koniec zimy - korozja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Proszę Kolegów z Warszawy o informacje, gdzie można wykonać szybko i profesjonalnie naprawy lakiernicze niewielkich powierzchni karoserii w okolocach tylnych nadkoli oraz dolnych czesci drzwi. Umyłem samochód po zimie i zauwazyłem niepokojące widoki nad tylnymi kołami (w miejscu łączenia tylnego błotnika z karoserią pod boczna linia drzwi) oraz na spodzie drzwi pasażera. Zmartwiło mnie to bardzo bo technicznie samochód jest ok (152kkm). Widziałem kiedyś na TVN Turbo w programie Garaż krótki pokaz jak sie to profesjonalnie i wciągu jednego dnia wykonyje, ale nie zapisałem nazwy firmy w Warszawie na bazie której był pokaz. Pozdrawiam wszystkich Klubowiczów!!!!!

Dopisuję się do prośby ale - proponuję stworzyć bazę warsztatów
godnych polecenia w całym kraju. Oczywiście "bazę", kto to zrobi?
Może pomalutku zacznijmy od informacji w listach: gdzie, jak i za ile!

Mój znajomy prowadzi warsztat w Ząbkach na Jana Pawła robi bardzo solidnie

A jakieś namiary do tych ząbek?

Pan Jacek Niewęgłowski 601-827-449 ul.Jana Pawła dokładnego numeru nie pamiętam , ale uzupełnie Ząbki

cos o cenach tez napisz - pare dni temu wracam po auto z pracy a tu mi ktos przyrysowal lewy przedni blotnik - w sumie delikatnie, przejechalem pastew i tak bardzo nie widac, ale jest tez lekkie wgniecenie powodujace załamanie refleksów świetlnych (nie wiem czy mnie rozumiecie) - ciekawe czy idzie to lekko (od komory silnika) puknąć młotkiem gumowym i może się wyprostuje...

mam namiar na dobry warsztat w Markach.Facet jest sprawdzony co do jakości,jeżeli chodzi o ceny to wydają mi się przystępne.Np. rudy zżera mi dach nad przednią szybą-po oględzinach orzekł 350 zł na gotowo z lakierem ( z wycięciem przedniej szyby oczywiście).namiary na niego: Roman Radomski, 781-22-80,Marki,ul.Piłsudskiego 24,komóra 501-347-966.
PS.Przy okazji można wymienić przednią szybę za darmola,co też chyba uczynię.W Wawie wymiana szyby 80-150 zł

Jak pojedziesz sam będzie troszke drożej ale ze mną napewno taniej. Całe drzwi 200zł , jakieś rysy od 50 do 200 cały błotnik ok 400 , ale wiadomo ze znajomym zawsze coś utargujemy pozdrówka

thx ja się zdecyduję będą cię nękał

ok czekam i zapraszam

Dzięki za info!