Zlot KTSW w kielcach 19-20.04.2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiec zapraszam na zlot integracyjny do kielc 19(wtorek)-20(sroda) kwietnien 2005 roku.
Plan zlotu:
Ok 10 rano wyjazd
Do 12-13 przyjazd
Puzniej zajecie pokoii, rozlozenie sie i szykowanie do smigania po torze
14-18 (mozna przedluzyc) smiganie po torze Kieleckim.
Ok 20-21 poczatek integracji czyli: jesli bedzie piekna pogoda to zrobimy sobie ognisko z kielbaskami, ziemniaczkami i alkoholem, jesli bedzie zla pogoda to pointegrujemy sie w pokojach.
Kierowcy pija umiarkowanie
Po integracji spimy
Nastepnego dnia kac, robienie zdjec i szykowanie sie do wyjazdu.
Ok 14 wyjazd do Stalowej.

Ceny:
Klubowicze:
Jazda po torze - 60 zl
Nocleg plus sniadanie - 65 zl
Impreza integracyjna - gratis(osoba towarzyszaca-dziewczyna-gratis)

Z poza klubu:
Jazda po torze - 80 zl
Nocleg plus sniadanie 65 zl
Impreza integracyjna - 10 zl(osoba towarzyszaca-dziewczyna-gratis)

Naprawde warto pojechac, tor jest bezpieczny, jezdze tam co roku 3 lata z rzedu i nigdy nikomu sie nic nie stalo. Gwarantuje swietna zabawe

Pokoje sa 2 i 3 osobowe.

Ze wzgledu na ograniczona ilosc miejsc w hotelu. W pierwszej kolejnosci liczone sa zgloszenia od klubowiczow. Oczywiscie w miare blisko tez sa hotele wiec jak komus to nie przeszkadza to nie ma problemu.Czyli kto pierwszy ten lepszy.
Moga sie zglaszac wszyscy ale do 20 marca rejestruje tylko klubowiczow a ostateczne terminy zgloszenia to 3 kwietnia gdyz 4 rezerwuje pokoje. Osoby ktore beda chcialy jechac po tym terminie prawdopodobnie beda musialy poszukac noclegu w innym hotelu z czym nie ma problemu.

Minimalna ilosc aut jaka przydala by sie aby jezdzila pop torze to 20 a maksymalna to ok 30 (wtedy przedluzymy jazdy)

Jest to data i zlocik otwierajacy nowy sezon tuningowy

Zglosznie ma wygladac tak:
Imie i Nazwisko oraz Ksywa
Ile osob?
Czy jezdzisz po torze?
Czy zostajesz na dwa dni?

Zgloszenia prosze wysylac na priva lub na rzez@o2.pl
A w temacie pisac tyle ze sie jedzie

P.S No i prosze nie brac za duzej ilosci ludzi z zewnatrz

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2005-02-17 10:51:01 ]

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-04-04 16:23:26 ]

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2005-04-04 19:17:29 ]

To ja odpadam matura - nie puszcza mnie starzy.

- Rafał Omachel - Rapcio - jade

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2005-02-17 10:53:57 ]

Daniel Klecha=ksiondz (jaba daba du )

No i lipa, na dzien dzisiejszy odpadam.

Wole jechac do Modlina na Bemowo 1 maja a to za blisko i niestety w pracy sie nie uda tego pogodzic.

Cytat:
2005-02-20 11:22:48, MINIO pisze:
No i lipa, na dzien dzisiejszy odpadam. Wole jechac do Modlina na Bemowo 1 maja a to za blisko i niestety w pracy sie nie uda tego pogodzic.

Sprobuj miniak bo warto, naprawde warto

Ja jestem jak najbardziej zainteresowany.
Widze ze zainteresowanie wyjazdem srednie albo i mniej.

Co do noclegu to szkoda kasy, biore na poklad gea a po wieczorku integracyjnym siedzenia w tyl i lulu. Coto te pare godzin snu na gazie i tak i tak wstane niewyspany.
Lepiej namioty wziasc.

Cytat:
2005-02-25 21:31:05, _DRACO_ pisze:
Ja jestem jak najbardziej zainteresowany. Widze ze zainteresowanie wyjazdem srednie albo i mniej. Co do noclegu to szkoda kasy, biore na poklad gea a po wieczorku integracyjnym siedzenia w tyl i lulu. Coto te pare godzin snu na gazie i tak i tak wstane niewyspany. Lepiej namioty wziasc.

Jeszcze prawie nikt nie wiem z poza forum bo narazie priorytet to imprezka. Ale kilak osob sie szykuje tylko jeszcze nie pisza bo nie sa pewni bo duzo jeszcze czasu. Ale moge cie zapewnic ze miejsca sie zaplenia wszystkie

Tak tylko te kilka osob nie bedzie mozna nazwac zlotem KTSW w kielcach. A doklejenie sie do innych klubow to co innego.

Cytat:
2005-02-26 12:42:07, _DRACO_ pisze:
Tak tylko te kilka osob nie bedzie mozna nazwac zlotem KTSW w kielcach. A doklejenie sie do innych klubow to co innego.

Draco co ty Teraz oficjalnie wiem ze troche klubowiczow pojedzie. Nie wszyscy sie na forum zglaszaja A jak cos to moze pojedzie inny klub tez ale to tylko jak cos

Jeżeli złoże auto to jade z Wami :] jabadabadu

Ja napewno nie jade. Musialbym w poniedzialek do stalowej jechac i pewnie w srode nie wroce, takze caly tydzien w plecy, co na uczelni musialbym z 2 nastepne tygodnie odrabiac. Nie za dobra data jesli chodzi o rozpoczecie sezonu w klubie. Mam nadzieje ze pojedzie jendak pare autek i sie bedziecie dobrze bawic Lebiedzie . Strzaleczka

Ja tez odpadam po pierwsze matura p odrugie tydz pozniej mam u kuzyna wesele ..........

ja napewno jade tylko szkoda ze tak malo ludzi ma zamiar jechac jak narazie

Wiesz Damian, termin jest nie zabardzo. W sumie to rozumiem ze nie ma terminow na weekendach, ale mozna by bylo zrobic nawet zwykly wyjazd na np wilcza wole dwudniowy pod namioty . Bo ludzi do kielc bedzie jechac powiedzmy nawet 30 osob, z czego bedzie max 10 aut, a z nich 7 na torze pojezdzi. Tak sobie mysle, chociaz chcialbym zeby jak najwiecej pojechalo .

jak zdam prawko to jade na 100 %

to zrubmy wyjazd pod namioty jak sie zrobi cieplej taka swojska integracja gdzies w lesie ciekawie bylo by
ps. kto wie co z moim swetrem sie stalo ?????????

Może pojade z ksiendzem ( jaba daba do)

Na miesjcu adama zrezygnował bym z tego pomysłu.
Na tor pojedzie 10 - 15 aut max a po torze pojezdi 8 szkoda kasy na to.

Ludzie co z wami!

Ja z niczego nie zrezygnuje. Wyjazd jest i juz!

Kto pojedzie ten nie bedzie zalowac, kto nie pojedzie niech dalej chomikuje w domach, obniza fury itp. Po co to sie robi miedzy innymi po to aby na torze poczuc frajde. Super to jest zabawa.

Pozatym pamietajcie ze czesc klubu nie ma interku i zglodzenia od niektorych juz mam.

Pozatym czy to az taki wielki wydatek? Nie przesadzajcie.
Wasz wybor, kiscie sie w Stalowej, siedzcie przed kompem albo jedzcie sobie poszalec na torze.

Pomyslcie!!!

Pozatym to nie temat do watpienia ale do zglaszania sie do wyjazdu i pytania o szczegoly.

Wiec Kiszenie albo Frajda wybor nalezy do was