126p Sciaga

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No wlasnie sciaga mnie ale tka nietypowo. Raz w lewo raz w prawo. luzow brak. Do tego sie strasznie ciezko kierownica kreci Co to moze byc ? ojciec mi mowil z emoze resor sie poluzowal ??

zbierznosc ???? jak mialem nie ustawiona to mnie wlascie tak nosilo po drodze

sluchaj ojca!dobrze gada tez mi sie wydaje ze resor

ja jak takie obiawy miełem w kancie to po wymianie drozków kierowniczych miałem rozbierzne ustawienie koł

A jak resor to co klucz 17 pod fure i dokrecic ?? kola to nie wygladaja na rozbierzne chociarz tak na oko to sie nie sprawdzi. a i jeszcze jest cos takiego ze jak sciaga w lewo ja prostuje to musze mocno kiere trzymac bo dalej chce w lewo dopiero jak mocno szprne w prawo to jedzie prosto dopoki znowu mu sie niezechce siagac w ktoaras strone. ile zbierznosc mzoe kosztowac ? bez kontow tylko zbierznosc.

A może ten resor nie tyle się poluzował, co już nie ma się czego trzymać ???

sama zbierznosc kosztuje ok 30zl ale nie wydaje mnie sie ze skoro wczesniej bylo ok nie zmieniales drazkow czy cos podobnego
co do resora to wez se jakiegos muzyna poloz sie pod auto on niech zapierdala do przodu i do tylu(w sensie do siebie)kolem i bedziesz widzial czy resor lata

No dobra dzieki wszystkim za podpowiedzi. jutro dzien walki. tylko czy jak dokrece tego gada to sie sam ustawi tak jak powinien ?

mój kuzynek tak miał jak mu zbieżność się rozstrojiłA ale to po wymianie drągali

jak padl resor to sie zrobil rozbiezny i negatyw przez co na wybojach nie wiesz gdzie pojedziesz i ciezko sie skreca.

No to dokladnie tak jest jak krzych00 pisze. sciaga ciezko sie kreci kiera i jest fatalnie ogolnie jutro sie pobawie

no i kurde faktycznie sie resor wyrywa z jednej strony, zwrotnice troche nasmarowalem ale gownoto dalo w sumie. Moze siue ktos orientuje ile obspawanie mocowan reora ?? jest do czego spawac. moze jakis adres wwa ?