[k] Poszukuje Fiata X1/9

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Maniacy z pod znaku F&F poszukuję takiego właśnie samochodu Chciałbym się dowiedzieć jakie są możliwości zakupu takiego cacka Jeśli ktoś z Was zauważył takie auto w swoim sąsiedztwie, mignęło mu gdzieś przejazdem, natknął się albo ma brata albo znajomego, który poszukuje nowego nabywcy to poprosiłbym o jakąś informację Za pomoc z góry dziękuję

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2007-04-12 13:17:24 ]

Natkniecie sie na 1/9 w sasiedztwie graniczy z cudem

Lap

Lapek ja już nie jedno w życiu widziałem Wszystko się może zdarzyć....

ja dziś mijałem czarnex1/9 w jastrzębiu , stało sobie w warsztacie , w zeszłym tygodniu widziałem w drugim warsztacie w Dąbrowie górniczej żółte x1/9 ,
dwa cudy
niestety żadne nie było do sprzedania .

Ja jadąc do bielska w tamtym tygodniu mijałem x1/9 cudny

[ wiadomość edytowana przez: -maly- dnia 2007-04-11 15:40:30 ]

ja w zeszłym tygodniu widziałem na lawecie x1/9 o ile mnie oczy nie mysliły była to golusieńka buda po piaskowaniu , cuda się zdarzają , a watek w sumie nie do tego działu

moze ktorys od tadzika to byl

Jak po piasku to na pewno jeden z tych co byly piaskowane z moimi klapami. Jeden z nich bedzie chyba replika abarth prototipo...

FSO zajrzyj do mojej wypowiedzi w watku poswieconym X 1/9 kilka tematow ponizej

Pozatym wynocha z glownego z takim tematem

Cytat:
2007-04-11 16:28:48, borysirl pisze:
FSO zajrzyj do mojej wypowiedzi w watku poswieconym X 1/9 kilka tematow ponizej Pozatym wynocha z glownego z takim tematem

a gdzie ma iść

mnie się ostatnio przytrafiło wyśledzić coś w takiej budzie, ale na 100% nie była to targa.

stoi w jednej dziupli w krakowie, moge zrobić zdjeica jak bede w okolicy - jeśli ktoś chce

Do dzialu "kupie sprzedam zamienie" - Tomecku

Dyscyplina musi byc !

Cytat:
2007-04-11 20:07:10, tom_stm pisze:
a gdzie ma iść

wystarczy wejsc na allegro i jest kilka Xów

Pewny ni jestem, czy wczoraj w godzinach wieczornych białe auto parkjące pod Klubem Studio o bylo 1/9? Jezdzi taki po Krakowie? nie mial zadnych emblematow, pewnosci nie mam niestety czy to byl iks czy jakas mazda czy cos w ten desen... Zna go ktos?

Ja mysle ze jak ktos jest powaznie zainteresowany kupnem takiego auta to wie gdzie szukac..

po moim osiedlu jezdzi zolty
owner nawet czasami odwiedza forum

W mojej okolicy są 2szt. X1/9 z czego jedno przygotowane do GSMP(startowało kilka razy) było na allegro za 22tys.zł i poza tym jest jedno zółte które widze na codzień ale nie jest na sprzedaż chyba.

X - a jak poszukasz to dostniesz w normalnych pieniadzach. Trafiają sie czasem sztuki w rozsądnych cenach, na zachodzie tez czasem bywają ciekawe egzemplarze, chos troszke ostatnio to autko podrożało tam... Ale domyslam sie że szukasz czegoś za czapkę gruszek albo jeszcze troszke taniej...