MotoNews.pl

Jakie Filtry do BMW 525 TDS z 1993r?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moge Was prosic o rade?
Bo w tym tygodniu chce zmienic wlasnie fitr oleju i nie wiem ktrory bedzie najlepszy bo TU Tyle jest do TDSa ze glowa mala...

Podobnie jest z filtrami powietrza... nie mam pojecia ktory bedzie odpowiedni... bo jak zwykle TDSow jest TU od groma...
POZDRAWIAM

Cytat:
2005-06-14 10:37:24, MohSETH pisze:
Moge Was prosic o rade? Bo w tym tygodniu chce zmienic wlasnie fitr oleju i nie wiem ktrory bedzie najlepszy bo TU Tyle jest do TDSa ze glowa mala... Podobnie jest z filtrami powietrza... nie mam pojecia ktory bedzie odpowiedni... bo jak zwykle TDSow jest TU od groma... POZDRAWIAM

ja bym brał:
Filtr powietrza - Filtron
Filtr oleju - Filtron
Filtr paliwa - Knecht

Ja takie mam i nie ma problemu. Knecht jest droższy od filtrona ale też ponoć na filtrze paliwa nie warto oszczędzać...

Mogę polecić:

1) Wytwórnia Filtrów "PZL-Sędziszów"
2) Filtron

Filtry tych producentów są dobre i polskie

A co powiecie na temat oleju Lotos do diesla? Bo patrzylem ze jest o polowe tanszy od castrola magnatek... czy To znaczy ze gorszy?

Połowa napisze Ci że to to samo, a połowa że Lotos to Lotos(czyt.Polski syf)

Ja sugeryje Mobil

Ps. olej to agresywny temat na tym forum

Cytat:
2005-06-16 22:56:24, MohSETH pisze:
A co powiecie na temat oleju Lotos do diesla? Bo patrzylem ze jest o polowe tanszy od castrola magnatek... czy To znaczy ze gorszy?

mohseth zacząłeś o filtrach, o olej też już sie pytałes kiedyś. Jestes już na forum troche, a dalej nie zajarzyłeś że lepiej o olej sie nie pytać?Było o nim napisane wszystko i chyba nawet więcej. Dlatego Vanos napisał, że olej to agresywny temat na forum... pzdr

Jeztom spokojnie troszke sie pospieszylem z tym pytaniem My bad