Amortyzator z ktorego cieknie :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy można wymienić jeden tylko amortyzator ?
Jaka macie opinie o marce amortyzatorów Cofap ?

Bardzo dziekuje za pomoc

Lepiej wymienic parami. Nie polecalbym wymiany tylko jednego bo duzo szybciej sie zuzyje. O Cofap nic nie slyszalem ale moge goraco polecic Kayaba - japonskie bardzo dobre amortyzatorki gazowe i olejowe jak wolisz.
Pozdrawiam

wymienia się zawsze dwa na jednej osi i nie zapomnij o gumach pod kielich, "sachs" na tym się nie zawiedziesz

.. niop .. zawsze wymienia sie pare .... a co do firmy to im drożej tym lepiej ..... a może jaakiś sport zaawiasik ....

jak nowe to tylko parka inaczej bez sensu, jak niemasz kasy to poszukaj dobrego "magika" który naprawi ci zepsuty amor, byle ta naprawa nie sprowadzała sie do dziurki i nalania nowego oleju, ja tak zrobiłem i z rok powinno wytrzymać, później wymienie oba na nowe, koszt takiej usługi powinien oscylować w granicach 100 PLN

Cytat:
2005-03-31 22:34:02, hans7 pisze:
jak nowe to tylko parka inaczej bez sensu, jak niemasz kasy to poszukaj dobrego "magika" który naprawi ci zepsuty amor, byle ta naprawa nie sprowadzała sie do dziurki i nalania nowego oleju, ja tak zrobiłem i z rok powinno wytrzymać, później wymienie oba na nowe, koszt takiej usługi powinien oscylować w granicach 100 PLN

niepolecam takiego rozwiązania , zresztą hans7 dobrze o tym wie