| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-03-31 17:02:29 paliwo pompa podaje? iskra jest? |
MobiaS HF MEMBER Lancia Delta Nuova Otwock k.Warszawy | 2005-03-31 18:25:18 Spróbuj wcisnąć pedał sprzęgła do końca , może czujnik nie kontaktuje. |
bravo33 HF MEMBER zielona góra | 2005-03-31 19:24:01 No i jeszcze pytanko jak sprawdzić czy podaje paliwo pompa,mobias widze ze masz takiego samego poniacza(nawet kolor ten sam pozdrawiam
|
Cobra_JM HF MEMBER Hyundai Accent Chorzów | 2005-04-01 03:21:57 To tak jak w moim Accencie. Wszystko jest OK az przychodzi TEN DZIEN gdy sa klopoty z odpaleniem. Czasem odpali po kreceniu przez godzine czasem za ktoryms razem. Raz mialem ze odpalil dopiero na 2 dzien. Nie wiadomo jaki powod. W ASO u Miska tez za bardzo nie wiedzieli co sie dzieje gdy im o tym mowilem dopuki po jakis tam naprawach podwozia nie chcial im zapalic. Podpieli do kompa a tam"0" bledow Pan Misiek stwierdzil ze postara mi sie zalatwic elektryka od Hyundayow bo nie wie co to moze byc |
bravo33 HF MEMBER zielona góra | 2005-04-01 14:42:27 No i byłem u kilku mechaników i nawet zadzwoniłem do aso i przyczyn może być wiele,ale napewno coś z elektroniką.może być to czujnik ssania.no i właśnie miałem telefon od mechaniora auto pali poprostu wszystko poczyścił (kopułka,styki itd.)ale wyskoczył nowy problem,przy obrotach4200 powyżej auto gaśnie
co to znowu może być ???????? |
Tomasz1023 HF MEMBER Getz1.3/i 30 1.4/ Będzin/Clonmel | 2005-04-01 14:49:15 Wypnij kompa i sprawdź czy ci elektrolity się nie wylały lub wyschły i wymień najlepiej! Nawet jeśli to nie to to warto to zrobić!!! |
bravo33 HF MEMBER zielona góra | 2005-04-01 17:52:57 no zadzwoniłem do mechaniola że ma wypiąc kompa itd.no i odpowiedział mi że nie musze do niego dzwonić bo on wie co ma robić zobaczymy w praktyce jaak to bedzie |
bravo33 HF MEMBER zielona góra | 2005-04-02 11:49:32 załamałem sie totalnie,nie dość że obroty to jeszcze sie okazuje że pali tyle co kamaz.gość wlał 5lit.paliwa pochodził 0.5h i wszystko sie wypaliło.co to może być? tylko usiąść i płakać.a tak sie cieszyłem z tego hultaja a tu chyba niestety jeszcze przyjdzie mi go przeklinać.(oby nie) |
Dominik_G HF MEMBER Mitsubishi Galant EA2A Skawina | 2005-04-02 14:04:52 Bravo! nie łam sie, nie ma na świecie takiej rury której nie dałoby sie odetkać Trzeba wszystko powoli, spokojnie, skrupulatnie sprawdzić. Pomimo elektronicznych systemów zasilania silnika, sterowania zapłonem, wymyślnych czujników to tylko silnik spalinowy, zasada działania nie zmieniła sie. Pozdro i powodzenia! |