Dzisiejszy spot we wroclawiu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Bylem i szczerze mowiac nic ciekawego...............

a kto byl dzisiaj?

nie wiem bo nawet sie nie zatrzymalem, same polonezy, tylko na mnie nie wjedzcie mi to nie przeszkadza po prostu mowie jak bylo.

[ wiadomość edytowana przez: Garsut dnia 2005-04-06 21:13:33 ]

jak mozesz mowic jak bylo skoro sie nie zatrzymales ???

Poldki to standardowo, bo tam tez sie spotykaja z PTK. No ale rzeczywiscie szkoda ze sie nie zatrzymales. Ja jestem na antybiotykach wolalem sie nie ruszac z domu.

oki sorki nie wieszajcie na mnie psow next time sie zatrzymam, ale mnie takie spoty nie ciagna gdzie kazdy tylko siedzi w aucie i rozmawia sobie
pozdro

spoko garsut, hehe sezon sie zaczyna, temperaturka zaczyna sie podnosic to i ludki z aut powysiadaja

a zobaczymy jak to bedzie 15-ego u nas, mam nadzieje ze ciekawie

Cytat:
2005-04-06 22:16:16, Garsut pisze:
oki sorki nie wieszajcie na mnie psow next time sie zatrzymam, ale mnie takie spoty nie ciagna gdzie kazdy tylko siedzi w aucie i rozmawia sobie pozdro

jesli z tym siedzeniem w aucie masz na mysli nasze spoty, to ja cie rowniez pozdrawiam.. co masz do rozmawiania sobie? oczekujesz, ze na parkingu w centrum miasta bedziemy sobie wyscigi urzadzac? wierz mi, juz to przerabialismy i kilka dowodow polecialo. policja dziala z zaskakujaca szybkoscia. jak chcesz poszalec, to mamy las redzinski. szutrowa droga, mozna sie wyszalec.

znasz jakies ciemne corrado na legnickich blachach? zrobilo dzisiaj kilka rundek po parkingu.. kierowca pewnie czekal na achy i ochy z naszej strony

hehe to wlasnie jest moj nowy nabytek, ale spoko, nie obrazilem sie po twoim tekscie, po prostu na poczatku nie wiedzialek o ktory parking chodzi, po prostu jezdzilismu 30min po calym placu dominikanskim hehehe a wy od razu pomysleliscie ze sie lansuje hehe, spoko w sumie moglo to tak wygladac, ten fokus z ktorym pozniej podjechalismy to byl st170 ale chlopaki tez nie mieli czasu wiec tylko przelotem chcieli zobaczyc co sie dzieje.
pozdro

CZEKAM NA ACHY I OCHY

Cytat:
2005-04-06 23:44:26, Grzechu pisze:
spoko garsut, hehe sezon sie zaczyna, temperaturka zaczyna sie podnosic to i ludki z aut powysiadaja a zobaczymy jak to bedzie 15-ego u nas, mam nadzieje ze ciekawie

bedzie nuda jak zwykle, ale pomarudzic trzeba troche nie ? ;d

ee tam przesadzasz

ja bylem
kolega Jarek byl
Maceijusz byl :>

hehehe

Cytat:
2005-04-07 09:07:01, Garsut pisze:
bedzie nuda jak zwykle, ale pomarudzic trzeba troche nie ? ;d

ee lepiej nie marudzic tylko cos robic

Cytat:
2005-04-07 09:04:00, Garsut pisze:
hehe to wlasnie jest moj nowy nabytek, ale spoko, nie obrazilem sie po twoim tekscie, po prostu na poczatku nie wiedzialek o ktory parking chodzi, po prostu jezdzilismu 30min po calym placu dominikanskim hehehe a wy od razu pomysleliscie ze sie lansuje hehe, spoko w sumie moglo to tak wygladac, ten fokus z ktorym pozniej podjechalismy to byl st170 ale chlopaki tez nie mieli czasu wiec tylko przelotem chcieli zobaczyc co sie dzieje. pozdro CZEKAM NA ACHY I OCHY

hehe loozik niepotrzebnie tak ostro wyskoczylem..sorx

mnie nie bylo ale to dlatego ze moja lepszejsza polowica jutro wylatuje do angli na pol roku wiec spedzamy wiecej czasu razem ale mam jak narazie 95% obecnosci, a co do siedzenia w autach to chyba spoty pomyliles bo z tego co ja pamietam to nawet na -15C stoi dziesieciu chlopa na srodku i gada a nie grzeje dupska w autach. wiec nastepnym razem zamiast POP wysiadac i witac sie

spokoooo

WĄTEK PRZENIESIONY Z KATEGORII GŁÓWNEJ DO KATEGORII 'SPOTY'