Podróż za granice (zdjecia)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam nadzieje ze mnie nie zjecie za to pytanie (w szczegolnosci GDA) , przeszukalem forum i nic nie znalazlem podobnego.

Otoz okazalo sie ze jade do pracy do Holandii , no i oczywiscie poldolotem , no i mam pewne pytanie , jak jest z gazem w Holandii ktos cos wie ? Czy latwo znalesc i co najwazniejsze zatankowac ? Wiem ze w Niemczech ciezko nie bedzie , jakies adresy sa , no i odpowiednie przejsciowki maja , a o Holandii nie wiem nic

Przy okazji chcialem powiedziec ze raczej nie bedzie mnie na ogolnopolskim

Mam nadzieje ze polus wytrzyma droge jesli by cos nie tak bylo to kto z assistance pokrywa teren niemiec ?

nie wiem jak jest bo nie bylem ale z tego co wiem to w niemczech bedziesz mial duze klopoty z zatankowaniem gazu,w holandii wiecej samochodow na gaz jezdzi niz w polsce, gdzies czytalem ze az ponad 90% autek ma gaz.problem tylko z przejsciowka, bo wlewy maja inne, a w przejsciowke chyba dobrze jest sie zaopatrzyc i miec ja z soba caly czas...

W Holandii gazu pelno to fakt.

A Polonez? Oczywiscie, ze da rade!

Jak juz tam bedziesz to rob fotki lokalnym Polonezom i 125p - jezdzi tam ich jeszcze sporo!

Pozdrowka
Adamus

Adamus wiem ze gazu full jak i innych uzywek w Holandii , tyle ze nie mam juz czasu , bo jutro jade , na zaopatrzenie sie w przejsciowke , jesli o niemcy chodzi to mniej wiecej wiem gdzie tankowac i problemu nie bedzie , a ze zatrzymam sie w Holandii to chcialbym tam tankowac gaz a nie wyjezdzac po niego do niemiec :>

Co do fotek oczywiscie , jesli tylko jakiegos dorwe to bedzie mial fotke Tak jak ten ktorego dorwalem we Francji , co prawda 2 spotkalem , ale tylko temu udalo mi sie zrobic

Cytat:
2003-07-10 08:03:35, Hrumak pisze:
Co do fotek oczywiscie , jesli tylko jakiegos dorwe to bedzie mial fotke

Obiecana fotka od Hrumaka :

No proszę... śliczniutki Chyba brązowy lakier.... strzelam, że to rocznik 93.

i jak ładnie się prezentuje z żółtą rejestracją
Nawet się zachował oryginalny kołpak

Nawet resory ktoś dokładał

Kolejne zdjęcia zrobione przez Naszego klubowicza - Trawa, tym razem z wojaży po Norwegii - Fiat125 made in Italy

Chyba najpiękniejszy Fiat jakiego widziałem.

Ten Fiacik to ładne cacko.Ale felgi chyba nieoryginalne ?

ale i tak prześliczny

To ja mam chyba pecha bo to jedyny wytwór FSO jaki spodkałem w Chorwacji

Cytat:
2003-09-04 20:16:28, Yannick pisze:

tyż pikny

Cudowny ))

Cytat:

Ja widziałem dwa df, niestety w ruchu i tego właśnie poldka

Jakość taka sobie bo w słoneczny sierpniowy dzień, oczywiście też w Chorwacji

[ wiadomość edytowana przez: Jojo dnia 2003-09-04 20:43:25 ]

ja na teneryfie widziałem 125 kombi. stan idealny... super wozik!

Podczas mojego pierwszego wyjazdu do Kanady w 1984 roku w Toronto, w starej dzielnicy Polskiej widziałem DF w kolorze szarym i pamietam ze były to numery Elbląskie. W tamtym czasie nie przywiązywałem wagi do tego aby zrobić zdjęcie, ale zdziwiłem się go tam widząc.

Wow, ktos mial zaparcie, zeby prysnac do Kanady z naszym samochodem w tamtych czasach

Adamus

Cytat:
2003-09-05 10:01:42, adamus pisze:
Wow, ktos mial zaparcie, zeby prysnac do Kanady z naszym samochodem w tamtych czasach

Adamus

Miłośnik tej marki,nie mógł się rostać