[126]Moja pierwsza "AUTOprezentacja"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć wszystkim!

Znalazłem chwilke aby zrobić zdjecia mojej maszynce, wiec korzystajac z okazji postanowilem w koncu sie zarejestrowac i ją zaprezentowac. Fotki są w profilu, fiacik mozna powiedziec, jest swiezo po lakierce. A teraz mykam pogrzebac przy moim autku. Zawsze jest cos do zrobienia.

fajna seria tylko te białe seryjne rally stajl felgi nie pasują. dałbym raczej czarne albo srebrne albo wogóle koła z seja ale tak to bardzo ładny stan tego maluszka

pozdro

EDIT:

Przywitaj się tu: -=[KLIKERS]=-

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-07-15 17:17:13 ]

poszukaj ładnych alusów 13 załóz je i nic więcej nie rób.

Ewentualnie mozesz przymierzyć zderzaki P4, bo u ciebie są szerokie, a nie masz listw na drzwiach i to tak mi jakos nie pasi. ale to juz tylko kwestia gustu.

Ogólnie spoko wygląda Ale po co zostawiłeś te małe listwy na przednich błotnikach to nie wiem

tak jak poprzednicy napisali : zmień felgi i wyrzuć plastki, wtedy bedzie piknie

Autko w porządku. Zamierzsz coś dalej z nim robić czy na tym koniec modernizacji

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-07-16 11:05:25 ]

Hmm.. co do wymiany kółek to sądze, że jak na razie jest to wydatek, na ktory nie moge sobie pozwolic. Ale kto wie, moze pozniej. Obecnie planuje zmiany wewnatrz samochodziku, tzn wystroj, aby bylo bardziej przytulniej, nastepnie wymiana tego pierdzacego audio, ktory zakupilem razem z autkiem. W pierwszej kolejnosci jednak, jak tylko dostane reparaturke musze poprawic przednia belke, bowiem blacharz chyba zapomnial popraiwc na niej spawow i po najechaniu na "polską dziure" resor z jednej strony wpadl mi w beleczke. Jak sie z tym uporam to czeka mnie konserwacja podwozia i poprawa spawow, aby cos podobnego sie nie powtorzylo .

Ps. Co sie tyczy "serii" to w opisie chodzilo mi jedynie o silnik nie zas o nadwozie.

Pzdr

lakier swierzy czy zadbany??

a co do felg to poszukaj na szrocie kol od bisa mozna trafic z niezlymi oponkami za 50zeta komplet (bynajmniej w gdyni)
i wtedy je na bialo ja jezdzilem na 12" i nigdy to nie wygladalo zbyt fajnie a od kiedy sa 13" jest extra

pozdro

-----------------
Franky Garage

mala sugestianulllink