Potrzebuje pomocy :) fiat 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ellomam taka sprawe do wasotoz chodzi mi o to,zebyscie pomogli mi wybrac miejsce na tylna rejestracje u mnie w fiacie wszyscy pisza ze wisi od tak sobie wiec pomyslalem,ze moze macie jakies pomysly jak ja zainstalowac??

http://www.dioda83.dolsat.pl/img/krupek/9.jpg
to fotka pogladowa i nieakutalna-swiatla wstecznego nie ma i sa czerwone klosze chetnie czekam tez na propozycje vt ,dziekuje z gory

[ wiadomość edytowana przez: Krupek dnia 2005-03-27 00:19:35 ]

prosze

Według mnie rejstracja powinna wrócić na swoje oryginalne miejsce.

oczywiscie na miejsce, jak bialy czlowiek, z jakas chromowana otoczka [obwodka, czy ch**j wie jak sie na to mowi] i tyle, a o podswietlaniu juz Ci pisalem

no ludzienie dawajcie tematowi umrzecjeszcze troche niech pochula po glownej stroniema ktos jeszcze jakies propozycje??

Krupek weź sobie chromowaną obwódke i walnij miedzy swiatłami rejestracje - bedzie ok wyglądac......

daj tablice tam gdzie byla fabrycznie, wewntualnie daj jakis czarny plastik pod nia przez cala dlugosc pomiedzy tylnymi lampami- to dla niej najlepsze miejsce.

1 lub 2. przy czym tam gdzie jest miedzy lampami dokladnie to brakuje wtedy zdrzaka. najladniej kant wyglada z tylu z kwadratowa czarna rejestracja

albo jak juz masz tego tuninga i przy nim sie upierasz to zrob sobie miedzy swiatlami ale a'la septic.

a mi sie podoba tak jak jest i tak bym zostawił, bo jest inaczej niż seryjnie - to moje zdanie

przy okazji - moj typ to 2.
przedostatnia nikoniecznie powazna
a ostatnia - moze bez desek smigaj?

aha - jak mi znajdziesz dwurzedowa - jaka kolwiek - to Ci skleje z dwurzedowa

2

bez jakiego kolwiek zderzaka bedzie dla mnie caly czas kupa !

wg mnie 2 - jest jakos inaczej a zarazem ciekawie

Cytat:
2005-03-27 10:54:42, goorek pisze:
1 lub 2. przy czym tam gdzie jest miedzy lampami dokladnie to brakuje wtedy zdrzaka. najladniej kant wyglada z tylu z kwadratowa czarna rejestracja

Nawet mnie nie denerwuj
Kurde jeszcze tylko parę dni bede miał czarną...potem biała...oczywiście kwadratowa, ale co z tego...

a co do rejestracji, to na srodku a'la septic

no to faktycznie masz duuuży problem....

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

nom,zajebiscie cholernie trudny problem

ok-zrobilem towczoraj sie pobawilem -zalozylem lampki dwie i rejestracje przenioslem a efekty mozna zobaczyc tutaj:
http://img164.exs.cx/my.php?loc=img164&image=fiat75kh.png
pozdrowka...

No i teraz jest gites