Dramar to jednak facet z klasą, który nie rzuca słów na wiatr. Kilka dni temu niezobowiązująco wspomniał, że rozejrzy się dla mnie za skrzynią biegów. Jak powiedział tak zrobił. Specjalnie pojechał na giełdę zrobić rozeznanie. Później, rezygnując z zarobku, odkupił dla mnie za symboliczną kwotę skrzynię biegów od swojego machanika. Ponadto woził ją przez kilka dni zalewając sobie bagażnik olejem.
Pomógł mi rozwiązać problem, który z braku kasy inaczej byłby dla mnie nie do przeskoczenia. Poza tym pilotował mnie w Poznaniu i zaprosił na kawę.
Dramar, jeszcze raz wielkie dzięki. Jeśli będziesz z w okolicy daj znać. Kawa czeka!
Panowie jezeli mowicie o pomocy ja tez chetnie sluze pomoca tzn: mieszkam bardzo blisko wszytkim wam znanej gieldy wiec jezeli czegos poszukujecie albo chcecie sie w cenach zorientowac to no problem tylko prosze mowic dla mnie to kwestia kilku minut (w niedziele oczywiscie:))zeby tam skoczyc
pozdr
romek
no i o to chodzi mam nadzieję, że będzie tak cały czas....jeden za wszystkich, wszyscy za jednego Jak narazie wszyscy LOB, których poznałem na wizjii są cool, jak my sobie nie pomożemy, to kto nam pomoże..?????