| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Luchio PF 125p 1300 Przejsc ... Zabrze | 2004-08-15 23:03:49 Witajcie !
Jestem autorem stron "Ocalić od zapomnienia" którą pewnie większość z was kojarzy, niestety ostatnio strona troche podupadła więc zabrałem się za aktualizację... Obiecywałem ją od dawna i teraz faktycznie moze się udać ( jest już nowa szata graficzna, opracowane są już niektóre samochody) i tu właśnie prośba do Was: przeglądam właśnie to forum i jest tu mnóstwo wspaniałych zdjęć, tysiące faktów, ciekawostek, i wogóle cud miód i orzeszki... Chciałbym abyście, w miarę chęci i możliwości podesłali mi co ciekawsze zdjęcia i artykuły, których nie ma na mojej stronie nowy serwer będzie gigantyczny, zjęc ma być ok 5tysięcy, będą filmy archiwalne, galeria prospektów i modeli plastikowych, więc każda fotka , każdy teskt znajdzie swoje miejsce. Linki do historii samochodów FSO z głównej strony klubowej prowadzą właśnie do mojej strony, więc niejako wszystkie te zdjęcia poszerzą zakres materiałów dostępnych wprost z Waszej strony klubowej. Mam nadzieje ze znajdzie się wielu chętnych do współpracy Pozdrawiam Luchio |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2004-08-16 01:50:16 Myślę, że znajdziesz tu wielu chętnych do pomocy. |
bodziot Miłośnik FSO "Misia" czyli Fiat P ... Kraków | 2004-08-16 09:19:24 napewno adamus też podzieli sie swoją wiedzą na tematy FSO |
Luchio PF 125p 1300 Przejsc ... Zabrze | 2004-08-16 15:03:12 Ciesze sie ze jest odzew !
W pierwszej kolejności, potrzebne sa wszelkie dane o tych samochodach (to wozy z pogranicza FSO, bo z PIMOTu w Warszawie, ale moze ktoś ma coś w swoim archiwum) O te wozy chodzi... oraz wszytsko co dotyczy Polskiego Fiata 1100 Coupe w obu wersjach (tzn tzw 1100 Coupe i 125p Coupe - ale pewne zrodlo wskazuje na to ze to jeden i ten sam samochod w 2 wersjach, zalezy mi m.in. na zweryfikowaniu tej informacji) a takze potrzebne sa samochody Ogar i Wars, z czego z Warsa szczególnie model Sella (kombi) wszytsko na powyższe ale i inne tematy podsyłajcie na luchio@poczta.onet.pl A tu zrzut ekranu z nowej wersji szaty graficznej: >> LINK << Pozdrawiam Luchio [ wiadomość edytowana przez: luchio dnia 2004-08-16 15:05:08 ] |
Dawids Miłośnik FSO Stalowa Wola | 2004-08-16 15:16:04 Ja mam cos na temat tego wozu z Pimotu. Podesle Ci materiały. Wystawiany był razem z Warsem w 1986 r. |
Luchio PF 125p 1300 Przejsc ... Zabrze | 2004-08-18 10:56:36 Wlaśnie znalazlem cos fajnego na stronei daewoo...
4 strony z gazetki "deju" o konkursie Sen o Warszawie, sporo zdjęć, fajne i za friko Sen o warszawie - PDF I kolejna prośba odnośnie materiałów: potrzebne są fotki samochodu WARS, modelu NIEBIESKIEGO, zoltego i czerwonego mam sporo, potrzbne jest choć jedno ogólne i zdjecie na silnik Luchio |
Dawids Miłośnik FSO Stalowa Wola | 2005-03-05 21:27:27 Zaden problem kolego xyz1qwered. Jestem w stałym kontakcie z Luchiem i jezeli cos ciekawego dzieje sie na forum Autoklubu od razu informuje go o tym. |
xyz1qwered volkswagen Pabianice | 2005-03-05 21:47:14
I jeszcze raz apeluje:jeśli ktoś ma jakieś informacje o tym autku niech tu pisze. |
xyz1qwered volkswagen Pabianice | 2005-04-03 18:03:11
Którego? |