Zdjęcia mojej fury;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Pewnei paru klubowiczów pamięta jak mówiłem że zrobiłem orginalne malowanie łądnej, jako że niedawno sprawiłem sobie nowy telefonik z aparacikiem zrobiłem sesję zdjęciową na parkingu auchan w katowicach niech klubowicze ocenią mój wkład

acha zdjecia w profilu

[ wiadomość edytowana przez: vulcanor dnia 2005-04-05 14:51:01 ]

Zwróćcie szczegolną uwage na czochracza przyklejonego na szybie z tyłu

[ wiadomość edytowana przez: vulcanor dnia 2005-04-05 14:55:02 ]

[ wiadomość edytowana przez: vulcanor dnia 2005-04-05 14:56:14 ]

Czochracz rządzi, Czochracz radzi, Czochracz nigdy Cię nie zdradzi

Bardzo ładny samochód

Pozdrawiam,
Michał

fajny ale sroby i piasty w kolach tez malnoles na bialo??

mam identyko czochracza!!!
cool!

Te felhi to masz niezaoryginalnie pomalowane

No...

hehe leszek to zdjęcie jest z 2003.......
teraz pewnie są juz zółte......żądamy zdjęć teraźniejszych

a ta biała farba nie bedzie schodziłą z tego chromu na zderzakach i atrapy???

Ten malunek łada ma od roku , lakier(CYNKAL) malowany pedzlem z atrapy nic nie zlazło , z nakładki tylnej miałem tylko mały odprysk , ale ładna teraz była drugi raz malowana dzisiaj , fele i nakładki zderzaków , takie malowanie wymysliłem poprzez bardzo zniszczoną atrapę którą mam, była cała połuszczona i zardzewiała dlatego walnąłem ją na biało , ogólnie jestem zadowolny z wygladu w kązdym bądź rzaie odróznia się z tłumu autek dziś robiłem konserwację drzwi jeszcze mała dziurak była ale włókno szklane i zywica rządzi ,
fele przed pomalowaniem mazzałem CORTANINEM żeby rdze związał acha śruby i te kop€łki piasty tez są biał nawet trochę sie opnom dostało ale mało

Cytat:
2005-04-05 20:43:49, zax pisze:
hehe leszek to zdjęcie jest z 2003....... teraz pewnie są juz zółte......żądamy zdjęć teraźniejszych

Żądacie to macie. Felgi nie żółcieją, ale niestety rdzewieją i tego nie da się powstrzymać :/

ja tez mam biale wrzucilbym fotke ale kurde nie umiem ja zabezpieczylem hamerajdem najpierw moze rdza tak szybko nie wyjdzie

Cytat:
2005-04-05 21:45:07, Weider pisze:
ja tez mam biale wrzucilbym fotke ale kurde nie umiem ja zabezpieczylem hamerajdem najpierw moze rdza tak szybko nie wyjdzie

zrob tak
1) znalazles fajny obrazek, zapisujesz go u siebie na dysk (zakladam, ze wiesz, jak)
2)wchodzisz na https://imageshack.us/index3.php
3) klawiszem "browse, przegladaj" wybierasz obrazek u siebie
4)klikasz "host it" - pojawi sie kolka okienek z roznymi linkami.
5) i teraz np. wybierasz :direct link to image" i wklejasz w okienko, ktore wyskoczy po nacisnieciu klawiszka "obrazek" pod polem emotek na naszym forum (ponizej pola pisania postu)
Pytania?
Mam nadzieje, ze jasno to opisalem

tu instalujesz obrazki!

(autor textu: Adasco).

probujemy

jeszcze raz

dzieki kobi

Ja zabezpieczyłem podwójna warstwą Unicoru i rdza i tak sobie weszła. Aha - ja mam na białych felgach zimówki - nie jest to najpraktyczniejsze Na lato mam czarne fele.

tez mam zimowki letnich nie mam wogule jeszcze ale jak beda letnie to najprawdopodobniej bedą na tych felgach