Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() vievior F&F Wolny Słuchacz :) Opel Omega A Kombi Piła | 2004-06-13 19:58:31 fiat 125 p pickup, rocznik 1991, silnik 1,5 po remoncie, wnetrze caro + no i fele 16` z oponkami 205/50 ![]() fotki Są juz dwa pickupy w pile ![]() |
![]() ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2004-06-13 20:00:52 zayebiosa tylko ta szyba tylna jest mocno z dupy, reszta WYPAS
tez Twoj ![]() |
![]() vievior F&F Wolny Słuchacz :) Opel Omega A Kombi Piła | 2004-06-13 20:05:04 to nie moj ![]() ![]() ![]() |
![]() Poochaty F&F Sympatyk Kraków | 2004-06-13 20:29:27 fele miazdza...ale tak jak mowil pomarancza przednie kierunki...wyglada to jak zuk a z boku jak rajdoofka ![]() |
![]() CarvMachine F&F Sympatyk FSO 1500 125p (c) Sosnowiec | 2004-06-13 20:35:55 Twój mi sie bardziej podoba! Ten nowy ma cos nie tak z migaczami a ta tylna szyba tez nie najciekawsza! ![]() |
![]() Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-06-13 20:40:14 Żuk-look wyjazd z przodu - pasuje do tam jak samolot do tunelu. Przynajmniej jak nie ma zderzaka. Skoro wywalił kierunki to mógł dać szerzej reflektory, tak jak u Ciebie - teraz wyglada jakoś tak wąsko. Oh my God - co mu się stało w tył ![]() ![]() ![]() A mówiłeś mu jak to jest ze zderzakami czy on jest odważny? A może nysa-style'e już czekają na założenie w razie czego? Najlepiej wozić na pace i w razie kontroli zakładać ![]() ps. Kiedy sesja z dwoma pickami?? Rozumiem że widzimy Was obu na najbliższym spocie regionalnym ![]() ps2. Fele by pasowały do mojej rajdówki - nie chciałby czegoś bardziej klasycznego? ![]() ps3. Silnik zostaje jak jest czy takiś SWAP w planie?? ps4. Kiedy będzie trzeci Pick w PP? Czy jak zrobie mojego to juz będzie "...nasty Pickup w klubie" ![]() [ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-06-13 20:43:25 ] |
![]() Sobot F&F Sympatyk Ford Fiesta Bydgoszcz | 2004-06-13 20:51:47 Spoko pickupik wporzo, to teraz jest pickupów dwóch w pile ofcoz ![]() Pozdro Sobot |
![]() Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-06-13 20:53:34 pickup ladny, widze ze ciezko bylo te kierunkowskazy dobrac i ta klapa otwierana jak w poldku wspaniały pomysł
a najbardziej podobaja mi sie te tylne lampki zespolone od przyczepki bagazowej niewiadow 126N deska rozdzielcza ladna, od czego kierownica? ten bialy pickup to jezeli chodzi o linie to laniejszy od tego czarnego tylko przydaloby mu sie jakis lakier polozyc i bedzie git |
![]() Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-06-13 21:34:29
Czy ja wiem, to już nie to co klasyczna... Ten amorek chociaż daje radę? Tzn czy sama idzie w górę? I jak ta biedna rynienka wytrzymuje takie obciążenie? Chyba ze tam jest jeszcze niżej jakaś konstrukcja... Czy poza zapinkami jest jeszcze jakiś klasyczny, dwustopniowy zamek???
Jako pomysł Ci się podoba czy ostateczny wygląd ![]()
Ten szary to był chyba właśnie tym białym wcześniej... BTW - szkoda że jak już wstawiał tylną szybę ze słupkami od sedana to nie zostawił kratek ![]() |
_dOMAN F&F Sympatyk Polo 6n Bydgoszcz | 2004-06-13 21:45:56 No to tak , moze najpierw slowa krytyki ![]() -tylna szyba, jakas taka yyyyyyyyyy -wogole tył caly ![]() ![]() -kiedy zobaczylem przednie kierunki odrazu pomyslalem sobie o sudkach ![]() ![]() ![]() ![]() a podoba mi sie -pomysl zrobienia pick-up'a -felgi ! -wnetrze, bardzo super!! a no i SSUUPPEERR jest pick-up VIVI ![]() POZDRAWIAM !! P.S. czemu zawsze robicie tylna szybe pod skosem ??, jesli juz kcecie przedluzyc kabine to czemu nie jak w POLDOLOCIE TRAKU ?? (mala szybka z tylu) |
![]() vievior F&F Wolny Słuchacz :) Opel Omega A Kombi Piła | 2004-06-13 22:19:33 Co do migaczy to poprostu zamowil takie z allegro i mysleleismy ze beda inaczej wygladaly ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() MAGNUM 125 Reda | 2004-06-13 22:26:21 autko nawet fajne, szczególnie deska ładnie wykonana- niestety cały efekt psuje kierownica ![]() tył mi się podoba, co najwyżej nie montowałbym trzeciego stopu, a to że się nie bedzie otwierał? przecierz to nie jest auto do wożenia towarów ![]() no i przód.. wiem że te kierunkowskazy miały być widoczne także z boku, ale jeśłi miałbym wybierać pmiędzy takimi a kierunkami montowanymi na błotniku to chyba zamontowałbym coś na błotniku.. co? naprzykład kierunki boczne z Punto II, są świetne i napewno by pasowały lepiej niż te sutki ![]() ![]() ![]() jednak najbardziej krzywię się na widok tylnej szyby.. brr widac ze własciciel poszedł po najmniejszej lini oporu i po prostu wspawał tam podszybie.. straszne..nie można było tam wstawić jakiejś płaskiej szyby?zamiast kierownicy od.. Yetty(?) trzeba było wziąć z niej tylną płaską szybę właśnie i już by o wiele ładniej wyglądał. sam pomysł z szybą pod kątem bardzo mi się podoba ale ta szyba lepiej by wyglądała na płasko..takie moje zdanie. nic nowego nie napisze jeśli powiem że felgi i oponki sa świetne- perełki w troszkę nie do końca przemyślanej konstrukcji, ale łatwo mi się mądrzyć a sam nic przy swoich kantach jeszcze nie zrobiłem ![]() po prostu wyrazam moje zdanie , pierwszy pickup bardziej mi się podoba ![]() |
![]() mille F&F Sympatyk Honda Accord Aerodec ... Poznań | 2004-06-13 22:28:28 naprawde ładny, pickupy to chyba juz wasza specjalność w Pile ![]() |
![]() Drag-On F&F Sympatyk Fiat 125p 1971 Kraków | 2004-06-13 22:45:33 Pick'up ogólnie bardzo ładny, szkoda tylko że efekt psuje troche ta tylna szyba i kierunki ![]() |
![]() czeczun F&F Sympatyk FSO 125p '87 Toruń | 2004-06-13 22:53:23 Linia boczna "nowego Pickapa" podoba mi się =) jest fajna.
Koła robią wrażenie. Mówiłem już Vieviórowi, że przednie kierunki "troszku kłują", i że tylna rejestracja powinna być zamontowana centralnie a nie z boku. Wydaje mi się, że ciekawym rozwiązaniem na tył byłoby zamontowanie klapy na pakę - coś w rodzaju klapy bagażnika. Mogłaby ona być wykonana z plexy, podnoszona za pomocą siłowników takich jak przy przedniej klapie. Otwierałaby się w stronę kabiny, tzn tak jak klapa bagażnika w normalnym sedanie. Możnaby ją pomalować na czarno. |
![]() stasiu F&F MEMBER 125p 73' Łódź | 2004-06-13 23:01:09 swiatla z tylu o kant dupy rozbic beznadzieja - ludzie myslec czasem co mam sie nie podoba w tym tyle Fitowskim jest Boski - prostty do oporu a przez to sliczny - zliczne ma pionowe lamy - a tu - grzyb - wydech jakos tak krzywo wisi - z przodu tez te migacze ala podstawki do jajek ... .jedyny plus za fele ktorym i tak brakuje dekielkow - i ogolny respect za wycigniecie z takiego grata takiego ladnego czegos a'la pick up ![]() |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2004-06-13 23:06:38 Twoj Pickup Vievior miazdzy tamtego ![]() Jak zobaczyłem te kierunki to tez pomyslalem o sterczacych sutkach ![]() Ale genralnie ok ![]() |