MotoNews.pl

Kolejny pilski pickup:) [fotki]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
fiat 125 p pickup, rocznik 1991, silnik 1,5 po remoncie, wnetrze caro + no i fele 16` z oponkami 205/50
fotki
Są juz dwa pickupy w pile

zayebiosa tylko ta szyba tylna jest mocno z dupy, reszta WYPAS

tez Twoj

to nie mojja wole kolor czarny to kumpla z osiedla

hehe
auto zajebiste pewnie was teraz ludzie mylą

a uwage mama tylko jedną : kierunki z przodu wygladaja jak cycki nastolatki

reszta ok nawet tylnia szyba

witam!!!
ogolnie na + z tym,ze ma pare 'zburaczonych" akcentow....ale sa na tyle niewielkie ze nie przycmiewaja calosci
duuuuuuuuuuuuzy + za felgi

fele miazdza...ale tak jak mowil pomarancza przednie kierunki...wyglada to jak zuk a z boku jak rajdoofka

Twój mi sie bardziej podoba! Ten nowy ma cos nie tak z migaczami a ta tylna szyba tez nie najciekawsza!

Żuk-look wyjazd z przodu - pasuje do tam jak samolot do tunelu. Przynajmniej jak nie ma zderzaka. Skoro wywalił kierunki to mógł dać szerzej reflektory, tak jak u Ciebie - teraz wyglada jakoś tak wąsko. Oh my God - co mu się stało w tył Jak otwiera klape? Co tam tyle kwadratów? Jaki pomysł na pake? Tylna szyba faktycznie nie wygląda za dobrze. Przewidywałem to wcześniej i powtarzam teraz. Jakby jeszcze była przyciemniona bo tak zaraz za plecami taakie okno... Ale widoczność do tyłu jest ::. Wnętrze już raczej na plus(a) - fajne fotele i deska (czym ona jest wyłożona?) ale kiera mi tam nie pasi ani kształtem, ani tym bardziej kolorystycznie. Ogólnie autko mi się podoba, duży plus za dokladne (chyba) wykończenie i za pomysł. Więcej będę się czepiał jak zobacze większe fotki w łagodniejszym oświetleniu .
A mówiłeś mu jak to jest ze zderzakami czy on jest odważny? A może nysa-style'e już czekają na założenie w razie czego? Najlepiej wozić na pace i w razie kontroli zakładać .

ps. Kiedy sesja z dwoma pickami?? Rozumiem że widzimy Was obu na najbliższym spocie regionalnym .
ps2. Fele by pasowały do mojej rajdówki - nie chciałby czegoś bardziej klasycznego?
ps3. Silnik zostaje jak jest czy takiś SWAP w planie??
ps4. Kiedy będzie trzeci Pick w PP? Czy jak zrobie mojego to juz będzie "...nasty Pickup w klubie"

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-06-13 20:43:25 ]

Spoko pickupik wporzo, to teraz jest pickupów dwóch w pile ofcoz
Pozdro Sobot

pickup ladny, widze ze ciezko bylo te kierunkowskazy dobrac i ta klapa otwierana jak w poldku wspaniały pomysł

a najbardziej podobaja mi sie te tylne lampki zespolone od przyczepki bagazowej niewiadow 126N

deska rozdzielcza ladna, od czego kierownica?

ten bialy pickup to jezeli chodzi o linie to laniejszy od tego czarnego tylko przydaloby mu sie jakis lakier polozyc i bedzie git

Cytat:
2004-06-13 20:53:34, Samael pisze:
(...) i ta klapa otwierana jak w poldku wspaniały pomysł

Czy ja wiem, to już nie to co klasyczna... Ten amorek chociaż daje radę? Tzn czy sama idzie w górę? I jak ta biedna rynienka wytrzymuje takie obciążenie? Chyba ze tam jest jeszcze niżej jakaś konstrukcja... Czy poza zapinkami jest jeszcze jakiś klasyczny, dwustopniowy zamek???

Cytat:
a najbardziej podobaja mi sie te tylne lampki zespolone od przyczepki bagazowej niewiadow 126N

Jako pomysł Ci się podoba czy ostateczny wygląd

Cytat:
(...)
ten bialy pickup to jezeli chodzi o linie to laniejszy od tego czarnego tylko przydaloby mu sie jakis lakier polozyc i bedzie git

Ten szary to był chyba właśnie tym białym wcześniej...

BTW - szkoda że jak już wstawiał tylną szybę ze słupkami od sedana to nie zostawił kratek .

No to tak , moze najpierw slowa krytyki :

-tylna szyba, jakas taka yyyyyyyyyy
-wogole tył caly , szkoda ze nie bedzie mu sie otwierala paka
-kiedy zobaczylem przednie kierunki odrazu pomyslalem sobie o sudkach

a podoba mi sie

-pomysl zrobienia pick-up'a
-felgi !
-wnetrze, bardzo super!!

a no i SSUUPPEERR jest pick-up VIVI

POZDRAWIAM !!

P.S.
czemu zawsze robicie tylna szybe pod skosem ??, jesli juz kcecie przedluzyc kabine to czemu nie jak w POLDOLOCIE TRAKU ?? (mala szybka z tylu)

Cytat:
zemu zawsze robicie tylna szybe pod skosem ??, jesli juz kcecie przedluzyc kabine to czemu nie jak w POLDOLOCIE TRAKU ?? (mala szybka z tylu)

Moze chcial upodobnic autko do takiego pickupa z bodajze "60 sekund"???

Co do migaczy to poprostu zamowil takie z allegro i mysleleismy ze beda inaczej wygladaly ale w najblirzszym czasie beda wymienione co do maski otwieranej jak w poldzie to korytko zostalo wzmocnione blacha i nie ma dodatkowego zamka sa tylko zapinki klapa jest zintegrowana czyli zaspawana na staleMaterial na deche to cos takiego podobnego do polaru klej tapicerski i jazdaefekt jest naprawde zajebisty. Kierownica jest od Vw pasatta. Race co do kratek to beda takie jak ty masz w twoimmoze chcesz je sprzedac?? beda poprostu przykrecone do slupkow.Doman szybe robimy pod skosem bo orgnalnie w picku jest bardzo malo miejsca i jest to poprostu dla wygody podrozowania

autko nawet fajne, szczególnie deska ładnie wykonana- niestety cały efekt psuje kierownica
tył mi się podoba, co najwyżej nie montowałbym trzeciego stopu, a to że się nie bedzie otwierał? przecierz to nie jest auto do wożenia towarów
no i przód.. wiem że te kierunkowskazy miały być widoczne także z boku, ale jeśłi miałbym wybierać pmiędzy takimi a kierunkami montowanymi na błotniku to chyba zamontowałbym coś na błotniku.. co? naprzykład kierunki boczne z Punto II, są świetne i napewno by pasowały lepiej niż te sutki kurcze mi tez się z nimi kojarzą (czy wszyscy klubowicze to zboczuchy?

jednak najbardziej krzywię się na widok tylnej szyby.. brr widac ze własciciel poszedł po najmniejszej lini oporu i po prostu wspawał tam podszybie.. straszne..nie można było tam wstawić jakiejś płaskiej szyby?zamiast kierownicy od.. Yetty(?) trzeba było wziąć z niej tylną płaską szybę właśnie i już by o wiele ładniej wyglądał.
sam pomysł z szybą pod kątem bardzo mi się podoba ale ta szyba lepiej by wyglądała na płasko..takie moje zdanie.

nic nowego nie napisze jeśli powiem że felgi i oponki sa świetne- perełki w troszkę nie do końca przemyślanej konstrukcji, ale łatwo mi się mądrzyć a sam nic przy swoich kantach jeszcze nie zrobiłem
po prostu wyrazam moje zdanie , pierwszy pickup bardziej mi się podoba

naprawde ładny, pickupy to chyba juz wasza specjalność w Pile tylko te kierunki "kłuja"..

Pick'up ogólnie bardzo ładny, szkoda tylko że efekt psuje troche ta tylna szyba i kierunki . Kierownice zawsze można jeszcze zmienić, gorzej jednak z szybka ...

Linia boczna "nowego Pickapa" podoba mi się =) jest fajna.
Koła robią wrażenie.
Mówiłem już Vieviórowi, że przednie kierunki "troszku kłują", i że tylna rejestracja powinna być zamontowana centralnie a nie z boku.
Wydaje mi się, że ciekawym rozwiązaniem na tył byłoby zamontowanie klapy na pakę - coś w rodzaju klapy bagażnika.
Mogłaby ona być wykonana z plexy, podnoszona za pomocą siłowników takich jak przy przedniej klapie.
Otwierałaby się w stronę kabiny, tzn tak jak klapa bagażnika w normalnym sedanie. Możnaby ją pomalować na czarno.

swiatla z tylu o kant dupy rozbic beznadzieja - ludzie myslec czasem co mam sie nie podoba w tym tyle Fitowskim jest Boski - prostty do oporu a przez to sliczny - zliczne ma pionowe lamy - a tu - grzyb - wydech jakos tak krzywo wisi - z przodu tez te migacze ala podstawki do jajek ... .jedyny plus za fele ktorym i tak brakuje dekielkow - i ogolny respect za wycigniecie z takiego grata takiego ladnego czegos a'la pick up

Twoj Pickup Vievior miazdzy tamtego

Jak zobaczyłem te kierunki to tez pomyslalem o sterczacych sutkach

Ale genralnie ok