[kupie] butle CO2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie, taka przynajmniej z 6-8kg, sprawna i tanio
najlepiej z okolic, reduktor niepotrzebny

[ wiadomość edytowana przez: ZoLt4R dnia 2005-03-30 08:51:37 ]

Zamienisz CO2 na N2O???

-----------------
http://plepleple.pl

Cytat:
2005-03-30 09:54:47, el_comendanto pisze:
Zamienisz CO2 na N2O???

no nie do konca, do n2o mam innom butle poczebuje normalna do co2/argonu. taka jak do miga albo piwa

pisalem Ci o butli bucu, jak ja bedziemy mieli w reku to mysle ze sie dogadamy

[ wiadomość edytowana przez: cypherius dnia 2005-03-30 12:36:23 ]

dokladam sie do postu tez kupie butle na CO2 nie musi byc bardzo duza byle tanio i z reduktorem

Siwy załatwi bootle? Czy znowu zamuli?

idź na złom kup sobie starą gaśnicę śniegówkę 6 lub 8 kg za 20 do 30 zł potem do punktu gdzie nabijają gaz zmieniom ci zawór 30 zł nabiją 2zł -kg i po problemie za 70 zł masz nowy sprawny sprzęt nie musisz płacić 150 zł za połowę mniejszą w sklepie

Cytat:
2005-03-31 22:42:59, bertonex pisze:
idź na złom kup sobie starą gaśnicę śniegówkę 6 lub 8 kg za 20 do 30 zł potem do punktu gdzie nabijają gaz zmieniom ci zawór 30 zł nabiją 2zł -kg i po problemie za 70 zł masz nowy sprawny sprzęt nie musisz płacić 150 zł za połowę mniejszą w sklepie

tak to fakt-to dobre rozwiazanie

-----------------
http://plepleple.pl

Dokładnie tak;] U nas ostatnio na złomie było 200sztuk takich 8 kilowych śniegówek;]. Poszły jak świerze bułeczki po 20zł;]

hm bylem dzisiaj u gazownikow technicznych i jakies zonki som

zaproponowal mi albo wynajecie butli do mieszanki za 80gr/dzien na rok z gory i napelnienie za 140zeta albo swoja butle napelni na lewo moja (niby 2-3 tygodnie bo na miejscu tylko wymieniaja i dzies musi bootle wyslac)

No niestety tak jest......Ja załatwiałem sobie gaz za 60zł ale musiałem mieć butlę z atestem w zamian....Inaczej to zonk...Takie są wymogi unii europejskiej od maja zeszłego roku...

to lipa. to jak ma sie niby rozegrac ?

kupic sobie butle w markecie za chore pieniadze, czy uzywana, i co dalej z napelnieniem, jakies kwity chca czy jak? to jakis bezsens

ok juz nieaktualne, mam juz 2 wypasione gasnice zatankowane CO2