MotoNews.pl

Klima do espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
posiadam kompletna klime do espero tel 508693347

Ale co? Chwalisz się tym, czy kcesz shandlować, bo siakoś nie bardzo wiadomo.

Wszelkie błedy so jak najbardzi zamieżone.

Ale do jakiego silnika
W jakim stanie
I jaka cena

Cytat:
2009-03-05 22:55:28, krzychu_ch pisze:
W jakim stanie ?

przeciez pisze ze kompletna wiec rozumie sie, ze jak do espero to w komplecie zawiera dziure w skraplaczu (lub inna niespodzianke)

nie koledzy klima była do konca sprawna lecz teraz nie jest nabita tak mowił poprzedni własciciel a ja niewidze widocznych uszkodzen do silnika 1,5 16 v

Napewno do 1.5 16V
Mało było takich esperaków
Jeżeli to komplet to podaj cenę jaka Cię interesuje

Cytat:
2009-03-06 09:19:34, strazak2000 pisze:
... niewidze widocznych uszkodzen ...

...a może widzisz niewidoczne uszkodzenia ?
Bo wiesz, przy klimie to tych widocznych to za często nie ma...

nie robcie ze mnie jakiejs cipy jeszcze na tyle sie znam ze wiem ze to silnik 1,5 `16v/cena to 500 na allegro wystawie za 600

Jeżeli w skład kompletu wchodzi wiązka elektryczna z przekaźnikami i czujnikami oraz panel sterowania nawiewu to wstępnie rezerwuję ten zestaw
Na emilka z profilu proszę podesłać fotki

no to tak panel tez liczyłem tylk0o niewiem jeszcze jak jest z ta wiazka elektryczna

dodaj jeszcze jakąś gwarancje rozruchową bo z używką to jest marnie... już zdemontowana jest? jesli nie to nabić i sprawdzić przed kupnem jesli już zdemontowana to odlicz za nowy osuszacz ponad 300!! bo inaczej to nie kpl.
BTW Wolf i Basis mieli fabryczną klime w 1,5

PS moja też "miała 1 przewód do wymiany i do nabicia" ...

chyba powiedziałem ze kompletna jest juz zdemontowana

Cytat:
2009-03-09 21:19:08, Kula69 pisze:
dodaj jeszcze jakąś gwarancje rozruchową bo z używką to jest marnie... już zdemontowana jest? jesli nie to nabić i sprawdzić przed kupnem jesli już zdemontowana to odlicz za nowy osuszacz ponad 300!! bo inaczej to nie kpl. BTW Wolf i Basis mieli fabryczną klime w 1,5 PS moja też "miała 1 przewód do wymiany i do nabicia" ...

Jeżeli osuszacz zaraz po demontazu miał szczelnie zaslepione wejścia to będzie działał, jeżeli nie to faktycznie jest juz na pewno do wyrzucenia...

dalej temat aktualny prosze pisac proozycjie a nie swoeje madrosci

juz sprzedana