Kreciolek w Ketach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ktos jedzie?
Wlasnie przeczytalem info na naszej stronie, 4 proby - mini oesy i 30 zeta wpisowe, ja bym pojechal

My prawdopodobnie pojedziemy trzeba 106-czke przetestować

Wtedy jest festiwal Ryśka Riedla - tego nie moge odpuścić

chętnie się przejadę bo od X studenckiego nie startowałem nigdzie...

Szukam pilota na niedziele... ktos chetny?

Widziałem na stronce, że "Bokers" podobno szuka kierownika z avtomaszyną...

Hehe, wlasnie zobaczylem strone bokersa - popatrzcie na jego "biografie" - zywcem zerzniety ze stronyPiotrka Kapuscika .

Szukam kogos z Tychow, zeby nie bylo problemu z transportem

[ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2005-07-28 19:17:45 ]

ale jaja... w życiu jeszcze nie czytałem tak "bujnej" biografii przepraszam że się śmieje ale nie wytrzymałem i musiałem coś napisać
PS. szanowny "Panie" Bokersie prosze mi wytłumaczyć jak to zrobiłeś że mając 17 lat jesteś już ABSOLWENTEM technikum. Mnie uzyskanie dyplomu technika zajeło więcej czasu

hehehe no coz

Absolwent? To chyba taka gorzałka coś mi się wydaje. Heh.

Heh, no i jednak ja tez nie pojade, bo musze byc wczesnie Krakowie
Ale za to jutro pojade na zlot pojezdzic po szuterku troche

[ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2005-07-29 17:46:27 ]

No to kto jedzie jutro na Kęty z Tychów lub Mikołowa?

Ziober jedzie, bo widzialem go na liscie zgloszen

He, byłbym wdzięczny gdybyś mi napisał gdzie znależć tą listę?

Tutaj

Nam niestety nie dane było ukończenie rajdu Na OS2 padła albo skrzynia, albo sprzęgło, albo docisk Jutro wyjmujemy skrzynię to zobaczymy co się tam stało

Zaspałem! Udało nam się przyjechać dosłownie żutem na taśmę! (w 37 min ok. 60km) i na 3 min. przed 1 próbą przechodziliśmy BK niestety nie miałem możliwości wyboru nr. startowego, bo jako ostatni w biurze rajdu dostałem "2" ale jakoś poszło!

Aha, 130 TC dzięki za te fotki! jak by co to mam dwie skrzynki prawie kompl. tylko w częściach. coś potrzebujesz to daj znać, oddam tanio.

hehe nie trzeba już. Wyjąłem dzisiaj skrzynie i okazało się że to jednak sprzęgło. Okładzina się odkleiła od tarczy Pokarało nas bo sprzęgło to była jedyna rzecz która przy budowie rajdówki nie była wymieniana na nową!!